Setari Cookie-uri

Nouă caracteristici ale unei femei puternice

Fiecare femeie este deosebită și frumoasă în felul ei. Este însă nevoie de putere interioară pentru a pune în evidență aceste atribute. Iată nouă caracteristici ale unei femei puternice. 

Fiecare femeie este deosebită și frumoasă în felul ei. Este însă nevoie de putere interioară pentru a pune în evidență aceste atribute. Iată nouă caracteristici ale unei femei puternice.

foto interior si prima pagina: Anna Ismagilova Shutterstock

1. Nu cerșește atenție.

O femeie puternică nu își dorește cu tot dinadinsul să fie băgată în seamă. Nu se luptă să fie în centrul atențieo ci ce concentrează asupra drumului pe care îl are de parcurs în viață.

2. Scoate la iveală ceea ce este mai bun în ceilalți

O femeie puternică este o sursă de inspirație pentru ceilalți oriunde merge. Știe să spună cuvintele potrivite la momentul potrivit. Simpla ei prezență înveselește pe oricine, chiar și cele mai triste persoane.

Citește și:

3. Se respectă pe sine însăși dar și pe ceilalți

O femeie puternică știe că respectul se câștigă. Arătându-le celorlalți cât de mult se respectă, câștigă respectul și încrederea lor. De asemenea, acționează conform
valorilor și principiilor sale.

4. Îi iartă cu ușurință pe ceilalți.

O femeie puternică nu contorizează greșelile celorlalți. În schimb, vede bunătatea și potențialul existente în fiecare persoană.

Ii este ușor să ierte deoarece știe că oamenii sunt imperfecți, au lumini și umbre.

5. Este deschisă și cinstită.

Pentru că este important pentru ea să evolueze, o femeie puternică nu își trăiește viața în minciună. Este deschisă, nu ascunde nimic față de nimeni și
întotdeauna spune adevărul.

Citește și:

6. Se cunoaște pe ea însăși

O femeie puternică știe cine este și cine nu este. Nu se abate de la calea ei indiferent de cât de mult vor alții să o deturneze.

7. Face față conflictelor cu grație

O femeie puternică nu acționează ca un copil supărat ori de câte ori cineva o provoacă. În schimb, își păstrează calmul și grația. Este capabilă să își controleze emoțiile și să le proceseze atunci când este singură.

8. Nu crede în răzbunare.

Chiar și atunci când cineva o rănește, nu recurge la răzbunare. Știe că viața este plină de lucruri minunate pentru a-și irosi vremea cu așa ceva. Și mai știe că nu are nevoie să devodească nimănui cine este.

9. Nu îi pasă ce gândesc ceilalți despre ea

O femeie puternică este conștientă de punctele sale forte și de punctele sale slabe. Invață din greșeli și critici constructive însă îi ignoră pe cei care o arată cu degetul pentru că au avut anumite așteptări. Viața merită trăita pentru a experimenta bucuria și evolua și nicidecum pentru a le face pe plac altora.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.