Setari Cookie-uri

Nu îți mai îngreuna sufletul. Învață să renunți la toate lucrurile care nu-ți sunt destinate

Sper să înveți cum să renunți la viața pe care ai vrut-o și să trăiești viața care îți este destinată. Trăiește-ți călătoria. Trăiește-ți propria poveste. Sper să înveți cum să renunți la ceea ce nu este al tău. 

Sper să găsești înțelepciunea pentru a înțelege de ce îți este mai bine fără niște oameni și de ce unii oameni au trebuit să plece în loc să rămână în viața ta fără să știe de ce. Sper să găsești puterea de a renunța înainte de a cădea la pământ. Sper să găsești curajul de a pleca înainte de a te pierde. Sper să ai încredere în intuiția care îți spune dacă ceva nu este bine. Sper să vezi oamenii așa cum sunt ei cu adevărat și nu cum ți-ai dori tu să fie.

Sper să știi că viața este dificilă, însă devine mai ușoară atunci când lucrurile care nu-ți sunt destinate ies din viața ta. Ea devine mai suoară atunci când nu încerci să lupți cu planul pe care destinul îl are pentru tine. Ea devine mai ușoară atunci când te oprești din lupta împotriva morilor de vânt și alegi să te lași purtată de văl... când înveți să aștepți pentru că lucrurile bune au nevoie de timp și oamenii buni sunt greu de găsit. Sper că știi că ce este destinat să fie al tău, va fi.

Citește și:

Sper să înțelegi că dacă nu se simte bine, cel mai probabil nici nu este. Că dacă trebuie să forțezi ca unele lucruri să se întâmple și să te minți, să te opui credințelor tale, atunci nu este pentru tine. Sper să nu te atașezi de lucruri greșite sau lucruri temporare. Sper să înțelegi că această călătorie a ta prin viață nu trebuie să fie că a altei persoane. Pentru că fiecare om este unic în felul lui... și are un drum diferit prin viață. Cronologia ta nu trebuie să se alinieze cu cea a oamenilor din jurul tău. Vârsta ta nu definește ce trebuie să deții sau cât de mulți bani ar trebui să faci sau câți copii ar trebui să ai.

Sper să înveți cum să renunți la viața pe care ai vrut-o și să trăiești viața care îți este destinată. Trăiește-ți călătoria. Trăiește-ți propria poveste. Sper să înveți cum să renunți la ceea ce nu este al tău.

Citește și:

Sper că știi diferența dintre ceea ce îți dorești și ceea ce ai nevoie. Sper să ai mai multă încredere în Dumnezeu și mai puțină încredere în oameni. Sper că ai încredere în planurile tale și să accepți că poți greși din când în când.

Sper să descoperi că, indiferent de cât de mult lupți, ești obligată să pierzi bătăliile care nu sunt menite să fie ale tale.

Sper să nu te oprești să ai încredere că va veni și timpul tău. Sper să ții capul cât mai sus și să fii mândră de tot ce ai realizat până acum. Sper să știi că atunci când găsești ceva potrivit pentru tine, confuzia va dispărea. Durerea din inima ta va dispărea. Și acel final fericit te va găsi.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.