Video tutorial: Cum îți prinzi părul când nu ai nici agrafe și nici elastice?

Video tutorial: Cum îți prinzi părul când nu ai nici agrafe și nici elastice?

Pentru săptămâna aceasta am zis să încercăm o coafură extrem de simplă și ușor de realizat.

Pentru săptămâna aceasta am zis să încercăm o coafură extrem de simplă și ușor de realizat. Mai mult, nu avem nevoie nici de agrafe și nici de elastice pentru a o obține - este perfectă pentru acele momente în care nu ne mai place cum arată părul nostru, cum ni se așază sau este foarte cald afară (este perfectă și pentru iarnă - purtată cu o căciulă sau chiar o pălărie elegantă), însă nu avem niciun accesoriu pentru a îl prinde. Retail jobs

Cu ce lucrăm: doar cu părul.

Pașii sunt foarte simpli: dăm tot părul într-o parte și luăm o șuviță subțire și o răsucim în jurul părului de câteva ori, apoi o trecem pe sub ea astfel încât să securizăm coada.

Coborâm câțiva cm mai jos și repetăm procesul, adăugând prima șuviță rămasă la șuviță pe care o folosim acum. Facem aceiași pași până ajungem cât mai aproape de vârfuri.

La final, tragem ușor de șuvițe pentru a oferi puțin volum coafurii și aplicăm spray pentru fixare (eu nu am folosit, însă dacă vreți ca look-ul să reziste întreaga zi, este recomandat să pulverizați pe întreaga coadă).

Urmăriți clipul de mai jos pentru mai multe detallii.

Aceasta este o împletitură perfectă pentru părul lung sau pentru fetele care poartă extensii.

Articole video recomandate

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri