Setari Cookie-uri

A început vara iubirii cu filme romantice

In aceasta vara gaseste un partener, un grup de prieteni sau o sticla de vin pentru ca noi avem un film pentru toata lumea.

comunicat de presa:

Într-o lume a întâlnirilor prin aplicații de mobil, a despărțirilor celebre și a certurilor în familie, este simplu să crezi că iubirea a dispărut. Dar, mai nou, există un loc în care tocilara cucerește băiatul popular, colegii de muncă aleg iubirea și nimeni nu strică o prietenie între fete: Netflix.

Vara aceasta, Netflix lansează o colecție de filme originale prin care sărbătorește iubirea în toate formele ei.

Dacă îți place să te întorci în timp la iubirile din liceu, iată ce poți vedea pe Netflix…

Cabina de săruturi (disponibil acum) - Atunci când Elle Evans, o adolescentă drăguță care nu a avut primul sărut, decide să deschidă o cabină de săruturi la Carnavalul de primăvară al școlii, ajunge să îl cucerească pe cel mai popular băiat din școală; Noah Flynn. Relația lor evoluează, însă au o mică problemă: Noah este fratele prietenului ei cel mai bun, Lee, și iubirea lor este interzisă, conform pactului lor de prietenie. Viața lui Elle se complică atunci când își dă seama că trebuie să facă o alegere importantă: să urmeze regulile sau să își urmeze inima.

Citește și:

Noi și ei (din 22 iunie) - Cu 10 ani în urmă, doi străini se întâlnesc în trenul spre casă și trec printr-o călătorie a visurilor îndeplinite, a iubirii și a despărțirii. 10 ani mai târziu, cei doi se reîntâlnesc într-un avion.

Tuturor băieților pe care i-am iubit (din 17 august) - Cum ar fi dacă toți băieții pe care i-ai plăcut vreodată ar afla despre tine… toți în același timp? Viața amoroasă a lui Lara Jean Song Covey se transformă din imaginară în haotică atunci când cele cinci scrisori adresate băieților pe care i-a iubit sunt livrate către ei fără explicație?

Sierra Burgess este o fraieră (din 7 septembrie) - O adaptare modernă de liceu a poveștii Cyrano de Bergerac. În film este vorba despre Sierra, o adolescentă inteligentă care nu intră în tiparele liceenei tipice dar care trebuie să se alieze cu cea mai populară colegă pentru a ajunge la băiatul pe care îl place.

Citește și:

Dacă îți place să râzi mult, îți recomandăm…

Alex Strangelove (disponibil acum) - poveste lui Alex Truelove, un licean sigur pe el, cu o prietenă minunată și cu un viitor luminos. Lucrurile se complică atunci când îl cunoaște pe Elliot, un băiat gay fermecător din cealaltă parte a orașului, care îl aduce pe Alex într-un călătorie a descoperirii propriei identități și a explorării iubirii, prieteniei în timpurile moderne.

Nunta lui Ali (disponibil acum) - După ce spune o minciună nevinovată care complică lucrurile, fiul unui cleric iranian din Melbourne se vede prins între datoria față de familie și propriile sentimente, atunci când i se aranjează o căsătorie, dar el este îndrăgostit de o altă fată.

Sentimente molipsitoare (disponibil acum) - Pe fondul tensiunilor crescânde în căsnicie, un profesor universitar din Johannesburg și soția sa jurnalistă își văd viețile date peste cap de un scriitor faimos și petrecăreț.

Citește și:

Ibiza (disponibil acum) - Harper e trimisă în Spania la o întâlnire de afaceri importată. Ei i se alătură prietenele sale petrecărețe, care o conving să aibă o aventură cu un DJ renumit.

Lipeala (disponibil acum) - Harper și Charlie sunt doi asistenți care au nevoie disperată de o pauză la serviciu. Atunci când își dau seama că ar avea mai mult timp dacă șefii lor ar fi un cuplu, își unesc forțele pentru a-i aduce împreună.

Dacă îți plac filmele emoționante, pregătește cutia de șervețele pentru:

Scrisori din insula Guernsey (din 10 august) - O scriitoare se apropie de locuitorii excentrici din Guernsey când începe să scrie despre clubul de carte creat de aceștia în timpul ocupației naziste.

De neînlocuit (disponibil acum) - Un diagnostic șocant de cancer o face pe Abbie să îi caute o nouă iubită logodnicului ei Sam.

Citește și:

Și, uneori, nimic nu se compară cu iubirea familiei...

Ce naște din pisică (din 3 august) - După ce e părăsită la altar, o directoare dependentă de muncă își petrece croaziera din luna de miere alături de tatăl său la fel de obsedat de muncă.

Săptămâna nunții (disponibil acum) - Doi tați cu vederi opuse despre nunta copiilor lor încearcă să facă față situației în săptămâna haotică dinaintea marelui eveniment.

Așa că găsește un partener, un grup de prieteni sau o sticlă de vin pentru că Netflix are un film pentru toată lumea vara aceasta.

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.