Setari Cookie-uri

Sufletul tău nu are nevoie de oameni toxici în jurul lui

Acesta este un mesaj pentru toți oamenii care au fost alături de noi tot timpul și care continua să ne dovedească că vor fi întotdeauna acolo. 

Distanțează-te de oamenii care te mint, nu te respecta, te folosesc și vor să te vadă la pământ.

Acesta este un mesaj pentru toți oamenii care au fost alături de noi tot timpul și care continua să ne dovedească că vor fi întotdeauna acolo.

foto interior si prima pagina: onot Shutterstock

Ne vor iubi fie că suntem bogați sau săraci, fie că reușim sau nu, fie că suntem cei mai fericiți sau pierduți în această lume, fie că mergem pe drumul bun sau greșit.

Ei sunt întotdeauna acolo. Mereu ne fac să ne simțim iubiți și în siguranță. Și mereu ne ajută să mergem mai departe indiferent de cât de greu este drumul pe care mergem și câte obstacole stau în calea succesului noi.

Acesta este un mesaj pentru cei care ar fi putut pleca cu ușurință, dar au decis să rămână pentru că prietenia noastră este mai puternică decât orice pe această lume; este o relație reală, bazată pe încredere, respect și sinceritate.

Citește și:

Acesta este un mesaj pentru cei care încearcă să ne facă viața mai frumoasă în fiecare zi cu cu amintiri, povestiri, acțiuni, gesturi și tot felul de cai prin care ne arată cât de mult le păsă de noi.

Acesta este un mesaj pentru cei care nu ne judecă atunci când cădem sau care ne ceartă când suntem la pământ, ci încearcă să ne ridice de jos și să ne aducă înapoi la realitate și fac tot posibilul pentru a avea grijă de sufletul nostru și pentru a ne ajuta să lipim toate piesele inimii frânte.

Acesta este un mesaj pentru cei care ne fac să credem în dragoste deoarece ne acceptă pentru cine suntem și ne iubesc oricum. Ne iubesc cu calități, dar mai ales cu defecte, cu alegeri ciudate, cu schimbările noastre de atitudine, cu poveștile noastre dureroase și cu trecutul nostru nebun. Ne iubesc pentru inima noastră și nu uita toate momentele în care ne-am pus sufletul pe tavă și ne-am împărtășit toate secretele noastre. Nu uita nopțile petrecute împreună în care am vorbit despre temerile și viitorul nostru și nu uita nici vremurile în care eram noi și ei împotriva întregii lumi.

Citește și:

Acesta este un mesaj pentru cei care încă își mai fac timp pentru noi chiar dacă sunt ocupați la muncă, sunt deja într-o relație frumoasă, sunt căsătoriți sau au grijă de copiii lor. Pentru cei care ne dovedesc că vom fi întotdeauna importanți pentru ei și că vor găsi mereu un loc pentru noi în viața lor. Pentru cei care nu dispar odată cu trecerea timpului, pentru cei care nu întorc spatele atuncic and avem nevoie de ei și pentru cei care continuă să ne demonstreze că iubirea lor pentru noi este permanentă.

Acesta este un mesaj pentru cei care vor fi întotdeauna și pentru totdeauna în lumea noastră. Vă mulțumim pentru tot. Vă mulțumim pentru prietenia voastră!

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.