Setari Cookie-uri

Sora ta este și cea mai bună prietenă a ta? 11 lucruri minunate ți se întâmplă!

Între voi nu există secrete. Ea este cea pe care o suni atunci când treci prin momente dificile. Știți totul una despre cealaltă. 

Când crești cu o soră, ai sentimente mixte despre relația ta cu ea. Într-o zi aproape că simți că nu o mai suporți; a doua zi, îți dorești doar să o ai în preajmă și să îi spui cât de norocoasă ești pentru că o ai alături de tine. Pe măsură ce trece timpul, relația dintre voi începe să fie din ce în ce mai puternică. Înainte de a îți da seama, recunoști adevărul: sora ta este cea mai bună prietenă a ta.

foto interior si prima pagina: altanaka, Shutterstock

Iată care sunt cele 10 lucruri care se întâmplă în momentul în care sora ta este cea mai bună prietenă a ta:

1. Înveți să împarți cu adevărat lucrurile. Nu mai există "hainele mele" ci "hainele noastre". Chiar și atunci când vă mutați separat, tot vă vedeți pentru a face schimb de haine.

Citește și:

2. Între voi nu există secrete. Ea este cea pe care o suni atunci când treci prin momente dificile. Știți totul una despre cealaltă.

3. Semănați foarte bine. Oamenii vă spun tot timpul că semănați, însă vouă nu vi se pare. De fapt, multe persoane v-au confundat de atât de multe ori încât ai obosit să îi mai corectezi.

4. Cuvintele nu sunt o formă de comunicare necesare. Vă puteți uita una la cealaltă și veți înțelege din priviri ce gândește fiecare.

5. Aveți propria voastră limbă. De multe ori, oamenii habar nu au despre ce vorbiți sau de ce râdeți atât de mult la o glumă banală.

6. Aveți prieteni comuni. De asemenea, și dușmanii sunt comuni. Dacă cineva se ia de sora ta, va fi trecut imediat pe lista ta neagră.

7. În mod ocazional, încă mai aveți luptele și disputele voastre. Diferența este că scuzele nu mai sunt necesare. Vă iubiți suficient de mult pentru a merge mai departe fără a ține supărare.

Citește și:

8. Știi fără îndoială că va fi întotdeauna alături de tine când vei avea nevoie de ea. Cu ea împărtășești mai multe amintiri decât cu oricine altcineva și nu veți obosi niciodată să vorbiți despre ele.

9. Ea este persoana care îți spune întotdeauna adevărul (chiar și atunci când nu îți place să îl auzi).

10. Uneori critica este bună. Acum ai înțeles că toate momentele în care a fost dura cu tine erau pentru a te ajuta să te dezvolți și a te pregăti pentru această viață.

11. Acum înțelegi care sunt lucrurile care contează cu adevărat în viață.

Ești incredibil de mândră de sora ta și o susții de fiecare dată, indiferent de drumul pe care îl alege în viață. Indiferent de capacitatea ei de a te irita, la sfârșitul zilei rămâne cea mai bună prietenă a ta și un model de urmat. Deși ați ales drumuri diferite în viață, reușești să înveți ceva nou de la ea tot timpul. Ea este persoana pe care o suni de fiecare dată când ai o problemă și ai nevoie de sprijin. Ea lupta mereu alături de tine și nu te lăsa până când nu reușești tot ce îți propui.

Citește și:

Sora ta este cel mai frumos cadou oferit de la viață.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.