Setari Cookie-uri

Fericirea nu vine cu un bărbat. Ea există deja, trebuie doar să o găsești în inima ta

Sper să îți dai seama cât ești de importanță și să nu te mulțumești cu mai puțin decât meriți.

Nu aștepta ca un bărbat să te contacteze. Nu cauta scuze pentru comportamentul lui. Acceptă ceea ce se întâmplă și răspunde-i în consecință. Nu îți pune viața în așteptare pentru el. Nu îl lăsă să aibă putere asupra stimei de sine atunci când face puțin sau nu depune eforturi pentru a face parte din viața ta. Înțelege că aici nu mai este vorba doar despre el, ci și despre tine și ce accepți în viața ta. Este vorba despre fericirea ta. Și dacă nu îți satisface nevoile, atunci trebuie să îl lași să plece și să găsești pe cineva care o va face. În momentul în care începi să îl accepți așa cum este (indiferent), atunci vei începe să te pierzi. Niciodată nu vei fi cu adevărat fericită. El nu va putea să te facă fericită. Așadar, nu îl aștepta. Trăiește-ți viața așa cum vrei.

Citește și:

foto interior si prima pagina: nutriaaa Shutterstock

Nu aștepta ca un bărbat să te trateze mai bine. Dacă nu face asta acum, ce mai aștepți? Vrei să fie mai rău? Pentru că mai bine nu poate fi. Tu trebuie să știi ce meriți de la această viață. Tu știi ce îți dorești de la această viață. Nu lăsă pe nimeni să creadă că meriți mai puțin. Nu există negociere. În plus, când accepți un astfel de comportament, nu doar că suferi ci și trăiești cu o speranță falsă că se va schimba când, de fapt, situația se înrăutățește. Nu trebuie să fii cu nimeni care nu te respecta. Trasează granițele, ia decizii finale și găsește ceea ce îți dorești pe plan sentimental. Senzația de bine, de fericire, de iubire și respect într-o relație nu poate fi negociată.

Citește și:

Nu aștepta ca un bărbat să se schimbe. Nu îți trăi viața în viitor. Viața ta este acum. Relația ta este acum. El este acum. Ia decizii pe baza lucrurilor care se întâmplă în viața ta chiar acum. Poate că, într-adevăr, se va schimba brusc într-o zi și va deveni bărbatul visurilor tale. Însă nu paria pe asta. Nu sacrifică fericirea ta zilnică pentru un gând sau o speranță despre care nu știi dacă se vor adeveri. Nu stă, nu aștepta. Mergi înainte cu viața ta... oferă-i loc și oferă-ți loc. Nu paria pe nimic ce îți poate distruge fericirea. Și nici nu aștepta.

Nu aștepta ca un bărbat să te facă fericită. Dacă nu te face fericită acum, cum poți știi că te va face fericită mai târziu? Ce alegi? O viață plină de tristețe alături de el sau o viață fericită doar cu tine? Decizia îți aparține în totalitate... și întotdeauna îți vă aparține.

Citește și:

Sper să îți dai seama cât ești de importanță și să nu te mulțumești cu mai puțin decât meriți. Înțeleg că este posibil să îl iubești sau ca el să te iubească... dar ce iubire este aceasta dacă ai parte de mai multe momente triste decât de momente fericite? Nu stă într-o relație doar pentru că speri că la un moment dat va fi bine. Nu aștepta nimic.

Fericirea ta nu începe și nici nu se termină cu el. Fericirea este deja în inima ta, ascunsă adânc. Trebuie doar să o găsești și să te bucuri de ea.

"Toată lumea spune că dragostea doare, dar asta nu este deloc adevărat. Singurătatea doare... Respingerea doare... Să pierzi pe cineva doare... Indivia doare...

Toată lumea confundă aceste lucruri cu dragostea dar, în realitate, dragostea este SINGURUL lucru din lume care acoperă toată durerea și face pe cineva să se simtă minunat, din nou.
Dragostea este singurul lucru din lumea asta care NU DOARE..." - spunea Liam Neeson într-un interviu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.