Setari Cookie-uri

Nu dispera! Fiecare ușă închisă este un nou început

Este posibil sa nu avem control asupra lucrurilor care se intampla in viata, insa avem control asupra reactiei noastre la acestea. Este timpul sa acceptam ce nu putem schimba si vom avea curajul de a face aceste schimbari atunci cand vom putea.

În momentul în care te naști, viața îți oferă un set de chei, iar sarcina ta este să găsești cheia care deschide ușa potrivită pentru tine. S-ar putea să te pierzi de-a lungul acestui drum, să găsești modalități de a forța ușile întredeschise sau, fără să vrei, să ajungi să pierzi cheile și să fii nevoită să le cauți.

foto interior si prima pagina: Zolotarevs Shutterstock

La un moment dat vom ajunge să folosim cheia corectă pentru ușa corectă și toate piesele de puzzle se vor aranja. Vom înțelege de ce a trebuit să trecem prin atât de multe înainte de a ajunge aici. Ce pare dificil acum nu va mai fi în câteva săptămâni și ceea ce pare perfect acum se poate destrăma în câteva minute. Poate că sună clișeic, însă totul se întâmplă pentru un motv. Fiecare drum greșit, fiecare moment dificil, fiecare alegere nepotrivită... toate acestea sunt menite să ne dea o lecție importantă.

Citește și:

Fiecare ușă închisă este un nou început

Schimbarea se întâmplă în momentul în care accepți unde te afli acum

Ceea ce am învățat în acești ani de viață este că nu mă pot simți complet mulțumită de drumul pe care merg sau de locul înspre care vreau să mă îndrept până când nu pot accepta și aprecia unde sunt acum. Urmele trecutului vor continua să rămână în spatele minții mele, ceea ce mă împiedică să fac modificări.

Schimbarea poate fi intimidantă deoarece nu știm ce ne așteaptă pe acest drum nou. Însă aceasta este cea care ne ajută să ne dezvoltăm, să învățăm lucruri noi. Este timpul să nu ne mai fie de ea, și să înțelegem că schimbarea este necesară. Fără aceasta, probabil că vom rămâne în același loc pentru întreaga noastră viață... și unde este entuziasmul în asta? Progresam constant și ne transformăm în fiecare zi. Este important pentru noi să ieșim din zona de confort și să învățăm să acceptăm schimbarea cu brațele deschise. Nu trebuie să o înțelegem, ci doar să o acceptăm.

Citește și:

Este posibil să nu avem control asupra lucrurilor care se întâmplă în viață, însă avem control asupra reacției noastre la acestea. Este timpul să acceptăm ce nu putem schimba și vom avea curajul de a face aceste schimbări atunci când vom putea.

Mergi mai departe! Nu renunța!

Poate că vei fi nevoită să te distanțezi de anumite persoane astfel încât să poți face loc oamenilor noi. Vei vedea cum în viața ta vin și pleacă oamenii, însă amintirile și lecțiile pe care aceștia ți le-au oferit vor rămâne întotdeauna cu tine. Dezvoltarea necesită compromisuri. Lupta pentru ceea ce îți dorești. Te vei simți incomod. Și, cel mai probabil, îți vei dori să renunți. Însă după toate momentele dificile vei vedea curcubeul. Te vei bucura de rezultate. Și vei învăța să trăiești cu adevărat.

Citește și:

Amintește-ți că vremurile grele nu durează pentru totdeauna și sunt menite să te ajute să apreciezi vremurile bune care urmează să ți se întâmple.

Urmează să îmbrățișezi schimbările care apar în calea ta pe nepusă masă că doar o altă parte a călătoriei prin viață.

"Păstrează-ți gândurile pozitive, pentru că aceste gânduri vor deveni cuvinte. Păstrează-ți vorbele pozitive, pentru că aceste cuvinte se pot transforma în acțiuni. Păstrează-ți acțiunile pozitive, pentru că aceste acțiuni pot deveni obiceiuri. Păstrează-ți obiceiurile pozitive, pentru că acestea pot deveni modul tău de a trăi. Păstrează-ți modul de viață pozitiv, pentru că acest mod de viață poate deveni destinul tău." [Mahatma Gandhi]

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.