Setari Cookie-uri

Dragostea nu rănește. Dragostea vindecă

Dragostea nu trebuie să te schimbe. Pentru că un bărbat adevărat te iubește așa cum ești tu - cu bune și cu rele, cu calități și cu defecte.

Dragostea nu vine cu confuzii. Nu ar trebui să te facă să simți că nu ești suficient de bună, nu ar trebui să te facă să simți că trebuie să te schimbi pentru a fi demnă de ea. Dragostea nu ar trebui să vină cu jocuri la pachet. Dragostea nu este o luptă pentru putere, nu este ceva ce ar trebui să te prindă în mrejele ei și să nu îți mai dea drumul. Dragostea înseamnă încredere. Dragostea înseamnă respect. Dragostea înseamnă să știi că persoanei de lângă tine îi pasă de tine, te prețuiește și te alege ca partenera zi de zi. Dragostea înseamnă siguranță.

foto interior si prima pagina: Majdanski Shutterstock

Dragostea nu trebuie să condamne. Când ești cu cineva și bătăile puternice ale inimii te trezesc în miez de noapte, îl găsești pe el lângă tine și îți regăsești liniștea în brațele lui. Dragostea înseamnă un loc sigur, pe care să îl vizitezi de fiecare dată când te simți pierdută. Când nu mai poți merge singură mai departe. Când ai nevoie de sprijin și de o mână care să te ridice de la pământ.

Citește și:

Dragostea nu trebuie să te schimbe. Pentru că un bărbat adevărat te iubește așa cum ești tu - cu bune și cu rele, cu calități și cu defecte. Dragostea îți permite să îți dai jos toate măștile și să îți arăți vulnerabilitatea. Dragostea îți permite să îți deschizi sufletul și să îți pui inima pe tavă fără să îți fie teamă că vei fi rănită.

Dragostea nu trebuie să se îndepărteze de tine. Nu trebuie să fugă atunci când lucrurile devin grele. Nu trebuie să se distanțeze, nu trebuie să te abandoneze atunci când dificultățile vieții par să devină din ce în ce mai apăsătoare. Dragostea este mai puternică decât orice în această lume - are capacitatea de a suporta, de a găsi soluții și de a vindeca. Dragostea nu renunță. Dragostea nu se ascunde după deget. Dragostea nu ia calea ușoară. Dragostea lupta mereu.

Citește și:

Dragostea nu ar trebui să îți frângă inimă. Dacă este ceva ce trebuie să știi despre iubire, este că nu trebuie să te facă să suferi niciodată, nu trebuie să îți frângă în bucăți inima sensibilă. Nu trebuie să te lase singură. Dragostea nu zdrobește sufletul, ea hrănește sufletul. Dragostea nu trebuie să își arate colții când lucrurile devin grele, nu trebuie să se folosească de vulnerabilitățile tale atunci când se simte amenințată sa rănită.

Nu, dragostea nu face nimic pentru a te răni. Dragostea este minunată. Dragostea nu doare. Dragostea încurajează, inspiră să fii exact persoana care îți dorești să fii. Dragostea este o ancoră a păcii în viața ta, ea are grijă de tine. Dragostea îți dă aripi, te învață, te ajută să crezi în tine și te convinge să mergi mai departe și să îți urmezi visurile oricât de dificile ar fi obstacolele pe care trebuie să le dobori și oricât de mari și periculoși ar fi munții pe care trebuie să îi străbați. Dragostea îți dă mâna când lucrurile sunt dificile. Dragostea îți arată respect de fiecare dată.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.