Setari Cookie-uri

Eclipsă parțială de Lună Nouă în Rac din 12 iulie. Cum profităm de ea?

Pe data de 12 iulie, vom avea o eclipsă parțială de Lună Nouă în zodia Rac, ce va influența majoritatea zodiilor. 

Schimbări majore pentru majoritatea zodiilor pe 12 iulie.

Pe data de 12 iulie, vom avea o eclipsă parțială de Lună Nouă în zodia Rac, ce va influența majoritatea zodiilor.

foto interior si prima pagina: Romolo Tavani Shutterstock

Iulie este o lună destul de interesantă și incitantă pentru toată lumea și asta datorită acestei eclipse de Lună Nouă. Conjunctura astrală ne oferă posibilitatea de a șterge cu buretele trecutul și de a o lua de la capăt cu planurile, ideile și visurile noastre. Eclipsa parțială de Lună Nouă are loc în zodia Rac, oferindu-ne șansa unui nou început.

Aceasta este șansa noastră de a oferi atenție instinctelor noastre, nevoilor profunde și sentimentelor și emoțiilor. Este timpul să recunoaștem importanța familiei noastre și a cercului nostru personal de prieteni, precum și a sentimentului de apartenență și siguranță.

Citește și:

Schimbări frumoase pe plan personal

Această perioadă este un moment foarte bun pentru a lăsa toate măștile jos și a intra în contact cu vulnerabilitățile noastre, cu nevoile de intimitate. Este timpul să privim adânc în sufletul nostru și să îi ascultăm dorințele, să înțelegem ce își dorește inima cu adevărat. Este posibil să simțim nevoia să facem câteva schimbări pe plan personal, care să ne ajute să rezolvăm problemele și conflictele pe care le avem cu oamenii din jurul nostru și să regăsim pacea și liniștea de care avem nevoie.

Se termină ceva pentru ca altceva să înceapă. S-ar putea să fim nevoiți să renunțăm la ceva anume pentru a merge mai departe într-un nou capitol din viața noastră.

Este un strigăt masiv din Univers că acum este timpul să ne reinventăm. Să ne învingem temerile și să ne urmăm visurile. Să ne învățăm lecția, să ne ridicăm de la pământ și să continuăm pe un drum nou ca să ne bucurăm de succes. Acest moment poate fi unul dintre cele mai dinamice momente din viața noastră (indiferent de vârstă pe care o avem).

Citește și:

Energii foarte mari în timpul eclipsei parțiale de Lună Nouă

Ce aduce Eclipsa de Lună Nouă pentru tine?

Viața ta se poate schimba atât de mult cât îi permiți și îți dorești în următoarele șase luni datorită eclipsei.

Eclipsa de Lună Nouă apărute în zodia Rac vine cu un mesaj extrem de important pentru tine: este timpul să faci un pas în față și să privești către viitor. Te așteaptă lucruri minunate. Îndrăznește să ieși din zona de confort și alege să îți urmezi visurile. Poate fi înfricoșător, însă cu siguranță va fi și incredibil de frumos.

Aruncă o privire în jurul tău. Ești mulțumită cu tot ce se întâmplă? Simți nevoia unei schimbări? Dacă da, acesta este cel mai potrivit moment pentru a îți lua destinul în mâini și a alege fericirea.

Citește și:

Această eclipsă îți aduce șansa de a face orice schimbare îți dorești în viața ta. Mai mult, vei ști și cum.

Atenție deosebită: trebuie să renunți la tot ce te ține în trecut. Nu poți merge mai departe dacă din când în când întorci privirea către trecut.

Eliberează-te de tot ce te ține în spate. Trăiește acum. Alege ceea ce îți spune inima și bucură-te de un viitor cu adevărat frumos.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.