Setari Cookie-uri

Alege o ușă și află de ce ai nevoie ca să întâlnești fericirea

Ia-ți o clipă și privește cu atenție ușile de mai jos, apoi alege una dintre ele. Ia în considerare forma, culoarea și miciile detalii. 

Ia-ți o clipă și privește cu atenție ușile de mai jos, apoi alege una dintre ele. Ia în considerare forma, culoarea și miciile detalii.

Acum... care crezi că este ușa care îți va aduce fericirea adevărată?

Dacă ai ales ușa albastră...

Înseamnă că ești o persoană cu suflet bun, întotdeauna pregătită să ajuți oamenii din jurul tău. Succesul tău este definit de relațiile profunde pe care le ai cu cei apropiați.

Îți place să construiești relații puternice bazate pe încredere și te simți profund ranită dacă cineva te rănește sau trădează.

Această ușă reprezintă o siguranță interioară și încredere pe care foarte puține persoane le au. Ești foarte loială nu doar în viața sentimentală, ci și în relația profesională. Îți place liniștea și urăști momentele conflictuale, în care trebuie să te confrunți cu cineva. Ai tendința să te ascunzi în spatele unei măști de persoană dură, însă ești destul de ușor de rănit. Îți dorești foarte mult să fii înconjurată de iubire și fericire.

Citește și:

Odată ce vei găsi acea fericire, îți vei simți sufletul împăcat.

Dacă ai ales ușa mov...

Alegerea acestei uși arată că faima și puterea sunt importante pentru tine. Ești o persoană liberă, cu o voință solidă și îți place să deții controlul asupra oricărui aspect al vieții tale. Ești autentică și uneori poate ușor intimidanta pentru cei cu care intri în contact. Însă ai o inima imensă și îți place să fii înconjurată de oameni dragi, care merită timpul, dragostea și atenția ta.

Ești puternică, misteriosa și extrem de atentă la detalii. Ai încredere că lucruri bune vor apărea în viitorul tău deoarece ai dus atât de multe lupte și ai jucat întotdeauna după reguli.

Indiferent de cât de grea devine o situație, încerci să privești adânc în sufletul tău și să găsești forța și curajul de a continua, de a merge mai departe. Odată ce vei găsi acea forță, îți vei simți sufletul împăcat.

Citește și:

Dacă ai ales ușa roșie...

Dacă ai fost atrasă de această ușă înseamnă că ești o persoană energică și întotdeauna pe fugă. Ai tendința să fii competitivă și iubești să lupți pentru visurile tale. De fapt, nu renunți până când nu le vezi împlinite.

Ești foarte conectată cu natura și încerci să ajuți oamenii din jurul tău. Ești mereu cu zâmbetul pe buze și destul de pozitivă.

În relațiile cu oamenii dragi, tu ești cea care ia cele mai bune decizii și iubește cel mai profund. Energizezi grupul și chiar reușești să faci o diferență în această lume.

Deși ești întotdeauna persoana pe care alții se pot baza, uneori faci prea multe sacrificii și ajungi să îți obosești sufletul. Ai grijă și de tine, nu te neglija. Odată ce vei înțelege asta, îți vei simți sufletul împăcat.

Citește și:

sursa foto imagini:

usa blue: luckyraccoon, Shutterstock
usa purple: Hibiscus81, Shutterstock
usa red: Madrugada Verde, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.