Setari Cookie-uri

Adevărul despre oamenii care apar în viața ta la momentul nepotrivit

Persoanele potrivite nu stau în calea lucrurilor pe care ți le-ai dorit în viața ta și nici a visurilor tale, ci din contră, te ajută să le obții.

Nimeni nu poate înțelege timpul când vine vorba despre relații. Întâlnim persoana visurilor noastre cu o săptămână înainte de a pleca peste mări și țari. Formam o prietenie incredibil de apropiată cu o persoană care este deja luată. O relație se încheie deoarece partenerul nu este pregătit pentru ceva serios.

foto interior si prima pagina: Tithi Luadthong Shutterstock

"Dacă drumurile noastre s-ar fi intersectat poate într-o altă zi, lucrurile ar fi stat complet diferit." - îi spunem inimii noastre rănite. Timingul pare să fie întotdeuna de vină în toate relațiile noastre. Și, totuși, nu ne oprim niciodată să analizăm de ce lăsăm calendarul să joace un rol atât de drastic în viața noastre.

Citește și:

Am înțeles... nu este momentul potrivit. Dar te-ai gândit că poate oamenii pe care îi întâlnești într-un moment nepotrivit sunt, de fapt, oamenii nepotriviți pentru tine?

Nu întâlnesti niciodată oamenii potriviți la momentul nepotrivit pentru că oamenii potriviți nu au nevoie de un anumit moment. Ei te fac să îți dorești să renunți la toate planurile pe care le-ai făcut și să îi urmezi în această lume necunoscută și plină de aventuri fără să mai simți nevoia de a te uita o secundă în trecut. Oamenii potriviți nu te fac să îți faci griji la schimbările pe care vrei să le faci și nici să te întrebi de ce ești cu ei. Când ești cu o persoană potrivită inima ta este fericită. Și nu mai ai nevoie de explicații... doar știi. Știi că orice aventură pe care ai planificat-o inițial pentru viitorul tău nu va fi la fel de frumoasă și incredibilă că aventurile pe care urmezi să le ai alături de aceste persoane. Ca indiferent de ceea ce îți doreai înainte, acum este de o mie de ori mai special. Viața ta este mai frumoasă de când drumurile voastre s-au intersectat.

Citește și:

Când ești cu persoana potrivită, timpul nu mai contează. Nu îți faci griji cu privire la cum vă puteți coordona programul foarte aglomerat pentru că știi că veți găsi o soluție împreună. Fericirea ta devine acum o prioritate pentru tine, iar persoana potrivită contribuie la această fericire.

Persoanele potrivite nu stau în calea lucrurilor pe care ți le-ai dorit în viața ta și nici a visurilor tale, ci din contră, te ajută să le obții. Persoanele potrivite te încurajează, îți sunt întotdeauna alături și te sprijină necondiționat în momentele în care ai nevoie. Acestea scot la suprafață cele mai bune părți ale tale și te fac să vrei să lupți mai mult decât oricând pentru a obține ceea ce îți dorești. Persoanele potrivite nu impun limite visurilor sau abilităților tale. Vor să cucerești acele vârfuri de munți alături de ele și nu le păsă de cât de mult timp este nevoie.

Citește și:

Cu persoana potrivită ai tot timpul din lume.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.