Nouă pași pentru a te regăsi

Nouă pași pentru a te regăsi

Sunt momente în viață când parcă ne-am pierdut busola. Nu mai știm cine suntem, încotro să o luăm și parcă atragem tot ceea ce este mai rău sau mai straniu.

Sunt momente în viață când parcă ne-am pierdut busola. Nu mai știm cine suntem, încotro să o luăm și parcă atragem tot ceea ce este mai rău sau mai straniu. Acestea sunt însă doar lecții de viață din care avem puterea să ieșim cu bine. Punând în aplicare acești nouă pași vei reuși să te regăsești ori de câte ori te simți pierdută.

foto interior si prima pagina: Tithi Luadthong Shutterstock

1. Reflectează asupra ta

Fii conștiență de tine când te afli în preajma altor persoame sau de felul în care te simți într-o anumită situație. Conștientizează fiecare emoție care apare. Observă dacă acestea provin din interiorul tău, din mediul înconjurător sau din condiționările tale din trecut. Identifică factorii declanșatori.

2. Găsește-ți centrul ființei tale

Centrul tău este locul de putere. Folosește-ți respirația pentru a-l găsi. Respiră profund până când îți găsești focul interior. Un alt mod în care îți poți găsi centrul este să îți amintești când te-ai simțit puternică. Înceară să retrăiești acea emoție și să vezi de unde provine.

3. Fă acele activități care te fac cea mai fericită

Fă lucrurile care te fac să te simți plină de bucurie. Explorează tot ceea ce îți înalță spiritul, cum ar fi să faci o baie cu spumă, să citești o carte bună sau să îți aloci timp pentru tine. Fă tot ceea ce te inspiră și îți hrănește sufletul.

4. Exprimă-ți propriul adevăr

Fă și spune ceea ce consideri potrivit pentru tine fără să îți bați prea tare cu capul cu ceea ce cred alții. Ieși din zona de confort prin exprimarea propriului adevăr fără a căuta validarea sau aprobarea altor persoane. Ceea ce contează este să te exprimi și să îți onorezi garnițele.

5. Fii creativă

Fă lucruri care îți stimulează creativitatea. Încearcă activăți precum dansul, cântatul, pictura, grădinăritul sau fotografia. Lasă-ți geniul creativ să se maifeste.

6. Petrece timp în liniște doar tu cu tine

Solitudinea este cea mai bună cale de a te regăsi. Petrece timp cu tine și învață să se te simți bine în propria companie.In tăcere, inima îți vorbește cel mai tare. Și în inima ta se află adevărul. Meditează sau fă plimbări în natură.

7. Acceptă tot ce ți se întâmplă

Renunță la orice rezistență. Îmbrățișează pe deplin ceea ce se întâmplă în viața ta. Lasă-te pe mâna Universului fără a încerca să controlezi lucrurile. Vezi unde te conduce.

8. Conștientizează sincronicitățile

Sincronicitățile sunt modul în care Universul îți spune că ești pe calea cea bună, ghidează și te susține. Așadar, fi atentă când apar și observă ce simți. Ai încredere în intuiția ta.

9. Practică recunoștința

Fii mereu recunoscătoare pentru tot ce ai. Recunoștiința te va face să apreciezi mai mult atât lumea dar și pe tine însăți.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri