Setari Cookie-uri

Trezirea spirituală: 3 Provocări majore prin care sufletul tău trece

Dacă te confrunți cu o provocare majoră de viață, acceptă că face parte din creșterea și evoluția ta spirituală. Renunță la părțile de care nu mai ai nevoie. 

Procesul de trezire spirituală poate fi dureros și înfricoșător pentru multe persoane, însă este important să trecem prin el deoarece imediat după vom avea capacitatea deplină de a face lucrurile pe care trebuie să le facem.

foto interior si prima pagina: Katja Gerasimova Shutterstock

Ceea ce îl face înfricoșător este gândul că este ceva nou, diferit, care te scoate din zona de confort. Dar odată ce vei decide să mergi înainte, Universul îți va oferi lucrurile și ajutorul de care ai nevoie de-a lungul copilăriei.

Dacă te confrunți cu o provocare majoră de viață, acceptă că face parte din creșterea și evoluția ta spirituală. Renunță la părțile de care nu mai ai nevoie.

Iată câteva provocări majore prin care sufletul tău poate trece în timpul trezirii spirituale:

Citește și:

1. Suferința pentru că pierzi câțiva prieteni

Prietenia se bazează pe comunități, pe anumite activități făcute în compania unor oameni, pe subiectele pe care le discuți confortabil și pe același nivel de înțelegere.

În momentul în care tu te schimbi și te transformi într-o nouă persoană, nu mai rezonezi cu aceleași subiecte sau activități. Prietenii tăi nu te mai înțeleg deoarece deja vibrezi la o frecvență mai mare decât a lor.

Începi să devii persoana care nu le îndeplinește așteptările.

Alegerea de a fi singură este mult mai bună decât cea de a fi cu oameni care nu te pot înțelege. Acest lucru poate duce la pierderea anumitor prieteni de-a lungul drumului.

Încă când te deplasezi în direcția aliniată cu vibrația ta, vei atrage oamenii care vibrează cu aceeași frecventă ca și tine. Curând te vei găsi în compania unor prieteni noi, care să te susțină și să te sprijine necondiționat.

Citește și:

2. Criticile

Pe măsură ce viața ta face diferite ocoluri, oamenii se vor schimba, îți vor întoarce spatele și nu te vor mai susține. Unii pot pune la îndoială alegerile tale.

Când oamenii nu înțeleg ceva, cel mai adesea, sunt predispuși să se grăbească să critice și nu au răbdare să asculte ce ai de zis.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face în acest sens este să le accepți gândurile, însă să încerci să nu te mai lași influențată sau deranjată de acestea. Tu continuă în mod pașnic călătoria ta prin viață.

În această perioadă îți va fi mult mai ușor să ierți și să înțelegi oamenii. În plus, cuvintele lor nu îți mai pot face rău. La schimb, tu le trimiți doar gânduri bune și iubire.

Citește și:

3. Traiul în singurătate

În această etapă a trezirii spirituale, un pas important este să cauți emoțiile ascunse din cele mai adânci locuri ale sufletului tău și să le înlocuiești cu iubire și vindecare. Și doar tu poți călători pe calea ta, nimeni nu mai este alături de tine.

Chiar dacă ești înconjurată de familiei și prieteni, uneori te simți singură deoarece nu te poți conecta cu nimeni la un nivel spiritual. Ești singura când vorbești cu cineva. Ești singura chiar și atunci când primești o îmbrățișare.

Din fericire, există meditația care te poate ajuta să învingi singurătatea. Această practică te conectează la șinele tău interior și, în cele din urmă, te va face să te simți conectată la tot ce este în jurul tău.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.