Setari Cookie-uri

4 Adevăruri dificile despre ziua de astăzi care te vor face o persoană mai puternică mâine

Ești aici pentru a înțelege aceste adevăruri. Iar odată ce ai rezonat cu ele, nu doar din punct de vedere intelectual, ci și din punct de vedere emoțional și spiritual, ești în măsură să găsești fericirea, pacea și puterea pe care le cauți de atât de mult timp. 

Destinul ne aduce călătorii pe care niciodată nu le-am fi început dacă puteam alege. Nu-ți fie frică. Ai încredere în tine. Găsește-ți lecțiile.

foto interior si prima pagina: Anna Ismagilova Shutterstock

Ești aici pentru a înțelege aceste adevăruri. Iar odată ce ai rezonat cu ele, nu doar din punct de vedere intelectual, ci și din punct de vedere emoțional și spiritual, ești în măsură să găsești fericirea, pacea și puterea pe care le cauți de atât de mult timp.

Iată care sunt cele 4 adevăruri dificile despre ziua de astăzi care te vor face o persoană mai puternică mâine:

1. Tot ce îți place și tot ce simți se schimbă astăzi

Viața este mult mai ușor de rezolvat atunci când înțelegi acest lucru.

Imaginează-ți că ești legată la ochi și înoți într-o piscină. Lupți cu disperare să găsești marginea bazinului pentru că ai impresia că este aproape de tine... însă, de fapt, este foarte departe. Această încercare de a apuca acea margine imaginară te stresează și te obosește. Acum imaginează-ți că iei o scurtă pauză, respiri adânc și înțelegi că nu există nimic în apropiere de care să te ții. Doar apa în jurul tău. Poți continua să lupți să ajungi la ceva ce nu există... sau poți accepta că în jurul tău este doar apa și te relaxezi și plutești.

Citește și:

Și nu, nu este ușor... Una dintre cele mai grele lecții din viață este de a renunța - fie că vorbim de vină, de furie, de dragoste sau de pierdere. Schimbarea nu este niciodată ușoară. Dar renunțarea este de multe ori cea mai sănătoasă cale pentru sufletul tău, pentru a merge înainte cu viața ta. Scapă de atașamentele toxice din trecut și concentrează-te asupra momentului prezent.

Trebuie să te eliberezi emoțional de unele lucruri care au însemnat mult pentru voi astfel încât să poți depăși trecutul și durerea pe care acesta o aduce.

2. 98% din durere pe care o simți astăzi este creată de atașamentele emoționale din trecut

Dezvoltarea este dureroasă. Schimbarea este dureroasă. Dar, în cele din urmă, nimic nu este la fel de dureros precum a rămâne blocată undeva în trecut.

Citește și:

Poți avea o poveste sfâșietoare din trecut, însă nu o lăsă să îți conducă prezentul. Pacea interioară începe în momentul în care ajungi să înțelegi că totul s-a întâmplat, că nu mai există nimic de făcut cu privire la trecut și să alegi să mergi încrezătoare către viitor, concentrându-te asupra emoțiilor prezente.

Ai încredere în momentul prezent.

3. Multe dintre lucrurile pe care ai vrea să le controlezi astăzi ar trebui necontrolate

Unele lucruri în viață trebuie schimbate și controlate. Însă, cele mai multe lucruri ar trebui necontrolate.

Energia cuiva care aspiră să creeze ceva minunat este mult mai puternică și mai plină de satisfacție decât energia unei persoane hotărâtă să creeze rezultate cu o mentalitate disperată de "Trebuie să se întâmple asta...". Renunțarea aduce pace și bucurie interioară, iar viața noastră exterioară este o reflectare a stării noastre interioare.

Citește și:

4. Timpul de astăzi este neprețuit!

Ce faci astăzi te definește.

Progresul de mâine este întotdeauna determinat de efortul depus astăzi indiferent de cât de mic este aceste.

Multe lucruri minunate se pot face într-o zi. Acționează acum și plantează semințele potrivite în viața ta pentru un viitor frumos. Natura însăși nu distinge care sunt semințele bune și care sunt cele rele. Ea crește orice semințe sunt plantate. Acesta este modul în care funcționează viața. Fii atentă la semințele pe care le plantezi astăzi deoarece acestea vor deveni recolta pe care o vei culege mâine.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.