Setari Cookie-uri

Povestea de iubire adevărată care frânge prea multe inimi

În momentul în care a împlinit 37 de ani, un bărbat a decis că s-a bucurat de viața lui de adult și că este pregătit să se așeze la casa lui. Voia să găsească o parteneră de viață

O poveste scurtă cu o lecție incredibilă.

În momentul în care a împlinit 37 de ani, un bărbat a decis că s-a bucurat de viața lui de adult și că este pregătit să se așeze la casa lui. Voia să găsească o parteneră de viață... o iubită... o prietenă - cineva care să îi arate ce înseamnă să fii într-o relație profundă, adevărată.

Așadar, s-a apucat de căutat. Au fost atât de multe femei, toate cu calități superioare, însă niciuna nu părea femeia potrivită. Apoi, în cele din urmă, chiar atunci când credea că nu își va găsi niciodată sufletul pereche, acea femeie care să îl completeze... a găsit-o. Și era perfectă. Avea tot ce voia vreodată într-o femeie. Și se bucură maxim pentru că știa că o femeie mai bună decât ea nu va găsi niciodată.

Citește și:

"Ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată." - îi spunea în fiecare dimineață când se trezea lângă ea.

Zilele și săptămânile s-au transformat în luni și ani... iar el a început să își dea seama că nu era perfectă. Avea probleme cu încrederea în ea, îi plăcea să fie copilăroasă când el își dorea să fie serioasă și era mult mai complicată decât credea el. Și, astfel, bărbatul a început să aibă îndoieli... îndoieli cu privire la ea, îndoieli cu privire la el, îndoieli cu privire la viitorul lor împreună.

Pentru a valida aceste îndoieli, el a început să o supună unor teste. Caută constant în casa lor lucruri care nu erau la locul lor pentru a își dovedi că era dezordonată. A decis să meargă singur în oraș cu prietenii lor doar pentru a își dovedi că ea are probleme de încredere. Aștepta să fie copilăroasă într-un moment serios doar pentru a își dovedi că nu este mătură... A continuat cu astfel de teste o perioadă destul de lungă de timp.

Citește și:

Femeia devenea tot mai confuză, eșua din ce în ce mai des... iar el își dădea seama tot mai mult că ea nu era potrivită pentru el.

Se aflau la o răscruce de drum și el nu știa ce să facă. Continuă să fie într-o relație cu o femeie pe care cândva o credea perfectă, iar acum îi vedea doar defecte? Sau se întorcea la stilul vechi de viață și alegea să aibă relații de scurtă durată care nu îi aduceau nicio bucurie?

Ce credeți că a făcut?

Una dintre cele mai mari lecții pe care le învățăm în viață este că deseori suntem atrași de o lumină strălucitoare în altă persoană. Inițial, această lumină este tot ce vedem. Este atât de puternică și de frumoasă. Dar, după un timp, pe măsură ce ochii noștri se obișnuiesc cu această lumină, observăm că ea vine și cu o umbră... și de multe ori este o umbră destul de mare.

Citește și:

Când vedem această umbră avem două opțiuni: fie putem pune propria noastră lumină peste această umbră, fie fugim de ea și continuam să căutăm o altă lumină cu o umbră mai mică.

Dacă ne hotărâm să fugim de umbră, trebuie să fugim și de lumina care a creat-o. Și, în curând, aflăm că lumina noastră este singura lumină care luminează spațiul din jurul nostru. Apoi, la un moment dat, pe măsură ce privim mai aproape de propria noastră lumină, observăm ceva neobișnuit. Și lumina noastră are o umbră. Iar umba este mai mare și mai întunecată decât celelalte umbre pe care le-am văzut.

Dacă, pe de altă parte, în loc să fugim de umbră, alegem să mergem către ea... se întâmplă ceva uimitor. Aruncăm propria noastră lumină asupra umbrei și lumina celeilalte persoane se aruncă asupra propriei noastre umbre. Treptat, ambele umbre încep să dispară. Nu complet, desigur, însă fiecare parte a celor două umbre care sunt atinse de lumina celeilalte persoane ajung să lumineze și să dispară. Și, ca rezultat, fiecare dintre noi vedem doar acea lumină strălucitoare în cealaltă persoană. Această lumină este lumina pe care am căutat-o întreaga noastră viață.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.