Top 3 cele mai romantice semne ale zodiacului. Te afli printre ele?

Top 3 cele mai romantice semne ale zodiacului. Te afli printre ele?

Cine nu are o persoană din aceste trei zodii în viața lui nu știe ce pierde.

Cine nu are o persoană din aceste trei zodii în viața lui nu știe ce pierde.

foto interior si prima pagina: Hrecheniuk Oleksii Shutterstock

1. Leu

Din toate semnele de foc, tu, Leule, ești cel mai romantic. Ai cea mai mare și mai frumoasă inimă și îți place să fii implicată în relații pe termen lung. Indiferent de modul în care alte persoane te percep (uneori egoistă, prea directă sau plină de sine), ești o persoană foarte sensibilă care doar poartă o mască dură în momentul în care iese în lume deoarece îți este teamă să nu fii rănită și să nu ai inimă sfâșiată.

Când iubești cu adevărat, oferi toată dragostea pe care o poți oferi.

Citatul după care te ghidezi în iubire: "Când iubim, întotdeauna ne străduim să devenim mai buni. Când ne străduim să devenim mai buni decât suntem, totul în jurul nostru devine mai bun.

2. Taur

Din toate semnele de pământ, tu, Tăurașule, ești singurul semn care poate pune la punct fiecare persoană care îți spune că cei din zodia Taur sunt cei mai plictisitori oameni din lume. Ești o persoană incredibil de romantică, serioasă și emotivă. Oferi timp din timpul tău oamenilor la care ții cu adevărat și, atunci când iubești cu adevărat, te dedici cu tot sufletul acestei relații. Ești adeptă relațiilor de lungă durată deoarece îți este destul de dificil să ai încredere într-o persoană și ai nevoie de timp pentru a îți deschide inima în fața acesteia.

Când iubești cu adevărat, demonstrezi clipa de clipă dragostea pe care o simți.

Citatul după care te ghidezi în iubire: Te iubesc fără să știu cum sau când sau de unde. Te iubesc pur și simplu, fără complexități sau mândrie; te iubesc pentru că nu știu altă cale…"

3. Balanță

Acest lucru nu ne surprinde pentru că toată lumea știe că Balanța este una dintre cele mai romantice semne ale zodiacului. Din toate semnele de aer, Tu, Balanța dragă, ești romantică regină.

Te îndrăgostești destul de repede, însă ești foarte clară în iubire și trasezi câteva direcții care sunt obligatorii pentru partenerul de cuplu. Îți place să oferi cadouri și să faci gesturi mărunte zi de zi pentru a îți demonstra iubirea. Știi că într-o relație adevărată compromisurile sunt necesare, motiv pentru care nu fugi de acestea. De asemenea, discuțiile sincere și serioase te ajută întotdeauna să îți dai seama dacă ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu și, dacă nu, ce trebuie să ajustați în acest sens.

Citatul după care te ghidezi în iubire: "În momentul în care vei avea în inima ta acest lucru extraordinar numit dragoste și vei simți adâncimea, încântarea și extazul ei, vei descoperi că lumea s-a transformat pentru tine."

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri