Setari Cookie-uri

17 Lecții de alinare de la Louise Hay, femeia care a vindecat milioane de suflete

Autoarea motivațională și fondatoarea Hay House a plecat dintre noi pe 30 august 2017, lăsând în urmă lecții de viață minunate pentru toți cei care își simt inima grea și sufletul rănit.

Louise Hay este femeia cu suflet de înger care a reușit să vindece sute de mii (poate chiar milioane) de oameni din întreaga lume oferind dragoste, abundență și multă fericire.

Autoarea motivațională și fondatoarea Hay House a plecat dintre noi pe 30 august 2017, lăsând în urmă lecții de viață minunate pentru toți cei care își simt inima grea și sufletul rănit.

foto interior si prima pagina: Anna Ismagilova Shutterstock

Mai jos am adunat cele mai frumoase lecții oferite de Louise Hay, lecții ce vor avea un impact complet luni, ani sau poate chiar întreaga viață asupra sufletului tău. Te invit să le citești și să le dai mai departe oamenilor care au nevoie de un sfat, de o alinare, de o mână de ajutor.

1. Fiecare gând pe care îl gândim ne creează viitorul.

Citește și:

2. Te-ai criticat pe tine însuți pentru atâția ani și nu a funcționat. Încearcă să te aprobi și vezi ce se întâmplă.

3. Nu pot schimba o altă persoană. Îl las pe alții să fie cine sunt, iar eu iubesc pur și simplu ceea ce sunt.

4. Atunci când spun „Da” vieții, viața îmi spune „Da”.

5. Dragostea este contagioasă. Când împărtășesc dragoste, vine înapoi la mine multiplicată. Dragostea deschide orice ușă.

6. Critica nu schimbă niciodată lucrurile. Refuza să te mai critici pe tine însuți. Acceptă-te exact așa cum ești. Toată lumea se schimbă.

7. Emite gânduri care te fac fericit. Fă lucruri care te fac să te simți bine. Fii cu oameni care te fac să te simți bine. Mănâncă lucruri care îți fac corpul să se simtă bine. Mergi într-un ritm care te face să te simți bine.

Citește și:

8. Pacea începe cu mine. Cu cât mai liniștit sunt în interiorul meu, cu atât mai multă pace am de împărtășit cu ceilalți. Pacea în lume începe cu adevărat cu mine.

9. Dacă vrem o viață veselă, trebuie ca gândurile noastre să fie vesele. Dacă vrem o viață prosperă, trebuie să elaborăm gânduri prospere. Dacă vrem o viață plină de iubire, gândurile noastre trebuie să fie pline de iubire. Orice trimitem mental sau verbal în univers va veni înapoi la noi într-o formă asemănătoare.

10. Dragostea este motorul din spatele tuturor lucrurilor. Mă las condusă cu fiecare pas.

11. Nicio persoană, loc sau lucru nu are vreo putere asupra mea, fiindcă eu sunt singurul gânditor din mintea mea

12. Poate că nu știi cum să ierți și poate că mulți dintre noi nici nu vor să ierte; însă simplul fapt că ești dispus să ierți inițiază procesul iertării.

Citește și:

13. Sunt iubire. Sunt energie. Sunt lumina strălucitoare!

14. Nu pot schimba o altă persoană. Îl las pe alții să fie cine sunt, iar eu iubesc pur și simplu ceea ce sunt.

15. Lasă trecutul să fie trecut. Ai făcut tot ce ți-a stat în putință în acel moment, cu înțelegerea, conștientizarea și cunoașterea pe care le-ai avut în momentul respectiv. Acum evoluezi și te schimbi și îți vei trăi viața într-un mod diferit.

16. Amintește-ți: te-ai criticat ani de zi și nu a funcționat. Încearcă să te aprobi pe tine însuți și vezi ce se întâmplă.

17. Auto-acceptarea și auto-aprobarea în momentul prezent sunt cheia pentru schimbările pozitive din viața noastră.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.