Setari Cookie-uri

4 Motive pentru a avea încredere din nou în Univers

Cum arată problema încrederii în viața ta? Ai încredere în Univers? Ai încredere că totul va funcționa bine? Ai încredere în oamenii din jurul tău? Alții au încredere în tine?

Cum arată problema încrederii în viața ta? Ai încredere în Univers? Ai încredere că totul va funcționa bine? Ai încredere în oamenii din jurul tău? Alții au încredere în tine?

foto interior si prima pagina: PHOTOCREO Michal Bednarek Shutterstock

Avem câteva întrebări pentru tine:

- Ai anxietate sau atacuri de panică?
- Îți faci griji cu privire la viitor?
- Ai regrete?
- Ai rețineri în viață?
- Suferi de temeri iraționale?
- Vrei ca trecutul tău să fie diferit?
- Analizezi lucrurile pe care le-ai făcut sau nu le-ai spus/ făcut în mod repetat?
- Ești geloasă de fel?
- Amâni anumite lucruri sau renunți să iei decizii importante pentru că îți este teamă să nu greșești?

Dacă ai răspuns cu "Da" la majoritatea întrebărilor, nu ești singură. Fooooarte mulți oameni au exact aceeași problemă. Potrivit specialiștilor, unul dintre cele mai mari obstacole care stau în calea transformării și a trăi o viață inspirată este ÎNCREDEREA.

Citește și:

Iată de ce trebuie să ai din nou ÎNCREDERE. În viață, în Univers, în tine, în oamenii din jurul tău. În TOT ce te înconjoară.

1. Încrederea îți permite să ieși în afara zonei de confort

Când ai încredere în tine, este mult mai ușor să ieși în afara zonei de confort. Zonele de confort te mențin blocată și a trăi în limitele zonelor de confort pentru o perioadă lungă de timp conduce la stagnare și la o viață în care există rutină. Depășind zona de confort îți permite să trăiești o viață interesantă, aventuroasă și inspirată.

2. Încrederea îți permite să crești

Având încredere în viață, în Univers, în tine, îți vei permite să îți asumi riscurile necesare pentru a te dezvolta și a trăi o viață frumoasă. Astfel, poți ajunge să faci lucruri de care îți este teamă.

Citește și:

S-ar putea să simți frica în interiorul tău (amintește-ți, pe măsură ce crești, a simți frica este ceva normal). Dar, având încredere în tine, înseamnă să ai și curaj. Ai curajul să îți asumi riscuri pentru a crește.

Creșterea încrederii este cheia magică pentru dezvoltarea ta.

3. Încrederea îți oferă energie, forță de viață

Când trăiești cu încredere la tot pasul, nu mai ești îngrijorată cu privire la trecut sau viitor.

Pe măsură ce trăiești cu încrederea de partea ta, poți dezvolta o credință puternică internă ca indiferent de ce se întâmplă în viața ta, totul va fi bine. Această încredere interioară radiază din interiorul tău în afara lumii. Cu încrederea îți poți asuma responsabilitatea pentru modul în care răspunzi la lucrurile care apar în viața ta, permițându-ți să trăiești dintr-un loc în care există putere interioară.

Citește și:

A trăi în aliniere cu forța vieții tale îți permite să trăiești în misterul vieții astfel încât să poți simți cu adevărat sentimentul de bucurie, de trăire.

4. Încrederea inițiază sănătatea și fericirea

Când dezvolți acel sentiment de încredere, vei începe să te vindeci de toată durerea trecutului și să te eliberezi de amintirile urâte. Când începi să îți simți sufletul fericit, radiezi fericire în exterior.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.