Setari Cookie-uri

4 Motive pentru care sufletele se atrag în această viață

Ai cunoscut o persoană, ai vorbit pentru câteva minute cu ea și apoi brusc ai simțit o apropiere față de aceasta. 

Știați că și sufletele se pot atrage între ele? Este ciudat de explicat, însă specialiștii sunt de părere că motivul din spatele atracției fizice este înrădăcinat în mintea subconștientului în care nu reușim să descriem în cuvinte ceea ce ne face să fim atrași de alte suflete.

foto interior si prima pagina: Nikki Zalewski Shutterstock

Unele prietenii sau chiar relații de dragoste sunt construite în acest fel; ai cunoscut o persoană, ai vorbit pentru câteva minute cu ea și apoi brusc ai simțit o apropiere față de aceasta.

Iată care sunt motivele pentru care sufletele se atrag:

1. Sunt compatibile din punct de vedere al gândurilor

Atragi pe cineva care se afla pe aceeași lungime de undă cu tine în ceea ce privește modul în care gândește. Acest lucru este adesea văzut ca seducție mentală activă.

Citește și:

Acest lucru înseamnă că discuțiile voastre implică emoții, intuiție, instincte, detalii care vă mențin pe amândoi implicați cu adevărat în relația pe care o aveți.

2. Sufletul simte ce simte celălalt suflet

Când sufletul tău este capabil să simtă ce simte sufletul de lângă el, înseamnă că ai parte de o relație profundă, adevărată, plină de emoție. Această calitate întărește relația și face legătura voastră să devină mai puternică.

Senzația de apreciere și iubire sunt emoții puternice care te fac să simți că viața ta are înțeles.

3. Împărtășiți același punct de vedere

Nu vrei să îți petreci restul vieții cu o persoană a cărui punct de vedere este complet diferit de al tău.

Împărtășirea aceluiași punct de vedere va face să înțelegeți că amândoi sunteți pe aceeași lungime de undă, aveți planuri comune, obiceiuri comune, visuri comune. Împreună sunteți mai puternici și puteți face schimbările pe care vi le doriți pentru a avea parte de un viitor minunat.

Citește și:

4. Faceți față provocărilor împreună

Atracția crește în mod semnificativ în momentul în care amândoi sunteți dispuși să vă confruntați cu problemele pe care le aveți și să depășiți provocările vieții ținându-vă de mână.

Toate aceste momente dificile vă ajuta să vă apropiați și să creșteți împreună.

Provocările vă scot din zona de confort și readuc entuziasmul în viața voastră, în special atunci când vorbim despre o relație de lungă durată, care rezista testului timpului.

Dacă nu ți-ai găsit încă sufletul pereche, nu uita că nu trebuie să atragi persoana perfectă, care arată incredibil. Sufletul tău atrage un suflet cu care rezonează cel mai bine, acel suflet capabil să călătorească cu sufletul tău prin viață.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.