Setari Cookie-uri

7 obiceiuri care duc la o căsnicie puternică

Dragostea este precum un copăcel care are nevoie de îngrijire în fiecare zi și, fără efort, ar putea dispărea.

O relație puternică nu este niciodată un miracol. Este nevoie de efort constant din partea a doi oameni care au grijă unul de altul. Dragostea este precum un copăcel care are nevoie de îngrijire în fiecare zi și, fără efort, ar putea dispărea.

Acestea sunt câteva obiceiuri foarte importante pentru a crea o relație incredibil de fericita via dailypositiveinfo.com:

1. Sărută-ți partenerul

Potrivit psihologului Samantha Rodman, primul lucru pe care ar trebui să îl faci dimineață și ultimul lucru de făcut seara este să îți săruți partenerul de cuplu. Acest obicei poate îmbunătăți relația dintre voi.

"Departe de a fi un obicei fără sens, acest lucru va ajuta să vă conectați chiar și pentru un moment de cel puțin două ori pe zi... și arătă că acordați prioritate relației voastre."

Citește și:

2. Apreciază-ți partenerul

"Toți au nevoie de complimente, în special de la partenerul de cuplu" - spune Pepper Schwartz. Este timpul să îi faci complimente partenerului și să îi spui în cuvinte cât de mult îl apreciezi. Acest lucru demonstrează faptul că ești atentă la relația voastră și îl observi în ciuda programului de muncă foarte aglomerat. Poate fi ceva foarte simplu precum "Arăți minunat astăzi" sau "Ai ales tricoul care îmi place mie."

3. Nu duce bătălii

Psihologul Mărie Land spune "Când oamenii se luptă în relații, ajung să simtă că partenerul este într-o echipă complet diferită." Această noțiune este greșită. Într-un cuplu sunteți doi și relația voastră nu este un câmp de luptă. Scopul tău este să fiți fericiți împreună și să nu vă răniți unul pe celălalt. Prietenia este importantă într-o relație, așa că învățați să împărtășiți totul înainte ca lucrurile să explodeze.

Citește și:

4. Concentrează-te pe pozitiv

Un studiu realizat de Institutul Gottman arată cum cuplurile fericite știu ce să prioritizeze și ce nu. Nu trebuie să te concentrezi prea mult pe lucrurile negative și nici să exagerezi cu defectele. Diferența în opinii este naturală, însă modul în care comunicați în astfel de momente demonstrează maturitatea. Trebuie să apreciați binele și să lucrați la rău. Când apare o problemă, fă un efort suplimentar și încearcă să îți faci partenerul să zâmbească.

5. Afișează afecțiune

Afișarea publică a afecțiunii este un punct important pentru o relație cu adevărat fericită. Acest obicei înseamnă că vă simțiți confortabil unul cu celălalt. În timp, într-o relație de cuplu poate interveni rutina; de aceea este important să găsești metode pentru a condimenta viața voastră și să nu îți fie teamă să experimentezi. În plus, un sărut sau o îmbrățișare în public va face dragostea voastră mult mai puternică.

Citește și:

6. Comunicarea este cheia

Nimeni nu îți va citi vreodată mintea și nici nu îți va descifra acțiunile pe care le faci. Trebuie să îi spui partenerului tău ce simți, ce îți place, prin ce treci. Trebuie să comunici.

7. Râsul vindecă

Râsul este cel mai bun medicament, însă nu îl rezervă doar pentru cercul de prieteni. Cuplurile care râd împreună... rămân împreună. Râdeți cât de des puteți, vă va ajuta tare mult să fiți mai apropiați, mai sinceri, mai comunicativi.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.