Setari Cookie-uri

Eclipsă de lună pe 27 iulie 2018. Mantra ta în funcție de zodie pentru această perioadă

Pe 27 iulie vom avea parte de cea mai lunga eclipsa de luna din secolul 21. Am pregatit cate o mantra pentru fiecare zodie pentru a va ajuta sa treceti cu bine peste aceasta perioada.

Vă spuneam săptămâna trecută într-un material faptul că iulie este o lună plină în ceea ce privește activitatea astrologică și culminează cu Mercur retrograd pe 26 iulie și o eclipsă totală de luna sângerie pe 27 iulie. Luna Roșie influențează zodiile diferit de modul în care le influențează Luna Plină - și asta deoarece aceasta vine întotdeauna însoțită de o eclipsă totală de lună.

foto interior si prima pagina: CHAINFOTO24, Shutterstock

Iată care este mantra după care să vă ghidați în următoarea perioadă în funcție de zodie:

Berbec

Mantra ta: "Am răbdare și totul va fi bine."

Pentru a scăpa de agitație, este important să repeți de mai multe ori pe zi o mantră care cultivă arta răbdării.

Este posibil să fii destul de concentrată asupra planurilor tale și să simți nevoia să grăbești lucrurile. Însă învața să ai răbdare și să acorzi o atenție deosebită detaliilor; acest obicei poate schimba complet jocul tău.

Citește și:

Taur

Mantra ta: "Îmbrățișez schimbarea."

Ești o persoană căreia îi place stabilitatea și cauta în mod consistent liniște. Este posibil ca acum să fii blocată într-o rutină, iar astrele îți oferă posibilitatea de a ieși din zona de confort și de a face lucruri minunate. Fii deschisă către schimbare pentru că îți va aduce beneficii la care nici măcar nu te aștepți.

Gemeni

Mantra ta: "Sunt în echilibru cu viața mea."

Ești o persoană fermecătoare, cu dorința de aventură și distracție. O modalitate utilă de a găsi un echilibru între aceste stări este aceea de a repeta o mantră simplă, ajutându-te că pentru o clipă să te conectezi la sentimentele și emoțiile tale adevărate.

Rac

Mantra ta: "Dețin controlul asupra vieții mele."

Citește și:

Ai nevoie de puțin curaj pentru a merge mai departe cu planurile tale. Poate că în această perioadă îți este teama de lucrurile noi, de respingere sau eșec. Însă amintește-ți că tu ești singura care deține controlul asupra vieții sale și tot tu poți face schimbările pe care ți le dorești pentru un viitor mai frumos.

Leu

Mantra ta: "Respir. Iubesc. Trăiesc."

Este timpul să fii atentă la lucrurile mărunte, să înveți să te bucuri de ce ai în viață și să lași ca trecutul să rămână în spate. Alege să fii prezentă în acest moment și să apreciezi mai mult ce ai reușit să obții până acum. Doar trăiește!

Fecioară

Mantra ta: "Imperfecțiunea este frumoasă"

Ești o perfecționistă și uneori poți fi destul de dură cu tine și cu oamenii din jurul tău. Repetă o mantră care scoate în evidență frumusețea imperfecțiunii (atât interioare, cât și exterioare) de fiecare dată când te simți copleșită sau simți nevoia să îți găsești critici.

Citește și:

Balanță

Mantra ta: "Spun ce am pe suflet."

Aceasta este o mantră care te învața să fii mai directă și să îți exprimi sentimentele și emoțiile pe care le ai. Nu îți mai face griji cu privire la faptul că alte persoane se pot supăra pe tine. Alege să fii sinceră și nu îți mai umple sufletul cu probleme.

Scorpion

Mantra ta: "Nu mă mai ascund."

Ești o persoană pasională, loială și destul de sensibilă, însă de multe ori alegi să porți măști de persoana curajoasă deoarece îți este teamă să nu fii ranită. Este timpul să înveți să îți pui sufletul pe tavă în fața oamenilor din jurul tău și să le permiți și altora să vadă cât de sensibilă ești.

Săgetător

Mantra ta: "Mă concentrez și mă dedic pasiunilor mele"

Citește și:

    De multe ori îți dorești să ieși din zona de confort și să faci lucrurile așa cum îți dorești, însă îți este teama deoarece mulți din jurul tău spun "Nu poți."

    Este timpul să nu mai asculți vocile negative și să înveți să ai încredere în tine. Mergi mai departe cu planurile tale și nu renunță până când nu reușești tot ce îți propui.

    Capricorn

    Mantra ta: "Nu trebuie să dețin controlul asupra tuturor lucrurilor"

    Ești destul de dură cu tine și încerci să îți asumi responsabilitatea pentru toate lucrurile care se întâmplă nu doar în viața ta, ci și în viața oamenilor dragi. Învață să ai încredere în destin și, din când în când, să accepți că nu poți deține controlul asupra tuturor.

    Citește și:

      Vărsător:

      Mantra ta: "Sensibilitatea mea este un dar."

      Ești o persoană sensibilă și de foarte multe ori vezi acest lucru precum un defect. În această perioadă alege să îți îmbrățișezi această calitate deoarece chiar este un dar de la Univers. Și te va ajuta mai mult decât crezi în viitor.

      Pești

      Mantra ta: "Universul are grijă de mine"

      "De ce mi se întâmplă mie asta?" - este întrebarea pe care ți-ai adresat-o de nenumărate ori în ultima perioadă. Însă nu îți face griji, lucrurile se vor schimba pentru tine. Trebuie doar să ai răbdare și, cel mai important, să ai încredere în Univers.

      Vizionare placuta


      Kudika
      23 Iulie 2018
      Echipa Kudika
      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.