Setari Cookie-uri

Cum să îți protejezi sufletul sensibil în momentul în care viața ta trece printr-o schimbare?

Dacă te simți neliniștită în jurul altor persoane sau compleșită când ești în locuri publice fără vreun motiv aparent, este probabil pentru că preiei energie din toate părțile. Din acest motiv te poți simți epuizată și depășită de situație.

Este firesc ca ori de câte ori treci printr-o perioadă de schimbare să îți simți sufletul sensibil, firav.

Dacă te simți neliniștită în jurul altor persoane sau compleșită când ești în locuri publice fără vreun motiv aparent, este probabil pentru că preiei energie din toate părțile. Din acest motiv te poți simți epuizată și depășită de situație.

foto interior si prima pagina: Zolotarevs, Shutterstock

Există câteva variante foarte simple pentru a îți proteja sufletul sensibil în astfel de momente. Iată care sunt acestea:

1. Alege oamenii cu care îți petreci timpul

Atunci când ești foarte sensibilă este foarte important să te simți confortabil cu a spune ce simți oamenilor din jurul tău. De aceea este foarte important să ai oamenii potriviți, care să te înțeleagă, să te susțină, să îți fie alături și să te sprijine fără să te judece sau să te facă să te simți diferită.

Citește și:

Nu trebuie să fii înconjurată de foarte multe persoane, ci din contră - cu cât sunt mai puține cu atât este mai bine pentru sufletul tău.

2. Petrece mai mult timp în natură

O viață petrecută într-un oraș încărcat și aglomerat poate fi destul de stresantă. De multe ori te vei simți fără energie, epuizată psihic și fără chef.

Pentru a evita astfel de situații, specialiștii ne recomandă activitățile în aer liber. Ieșirea în natură reprezintă un remediu perfect pentru a te încărca de energie. Încearcă să mergi într-un loc liniștit astfel încât să îți poți încărca sufletul de energie pozitivă.

Dacă nu ai prea mult timp la dispoziție sau ești departe de natură, găsește un copac și pune-ți brațele în jurul lui. În timp ce atingi copacul, închide ochii și simte cum toată energia negativă se scurge din corp în pământ.

Citește și:

3. Găsește o mantră care să te reprezinte

Când ești într-un loc public și simți că ești copleșită de energia din jurul tău sau te simți speriată, anxioasă, cel mai bun mod de a te relaxa este să reciți în gând o mantră.

Iată câteva sugestii:

"Sunt o persoană puternică și am încredere în mine."

"Universul mă protejează. Sunt în siguranță și atrag doar bucurie."

"Sunt împăcată cu viața mea. Totul este perfect. Mă descurc foarte bine."

"Sunt liniștită. Un scut de lumină albă mă protejează."

Aceste sugestii sunt foarte simple, dar te pot ajuta să te simți mai sigură pe tine în momentul în care te afli într-un spațiu care te seacă de energie.

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.