Setari Cookie-uri

Luna Plină în Vărsător: Este timpul să îți iei în mâini destinul

Această perioadă este una foarte bună pentru a atrage oamenii potriviți în viața ta. Este momentul să fii sinceră și să te concentrezi cu adevărat asupra relațiilor în care există sinceritate, maturitate, respect. 

Pe 27 iulie vom avea Luna Plină în semnul Vărsătorului. Această lună plină este cea mai importantă din 2018 deoarece are loc cu o eclipsă de soare și este și cea mai lungă eclipsă a secolului 21. Aceste fenomene vin cu un val de energie de care ar fi bine să profităm.

foto interior si prima pagina: kdshutterman Shutterstock

În primul rând, eclipsele solare aduc începuturi frumoase și interesante. Totul este pe cale să se schimbe, așa că nu te mai împotrivi și acceptă modificările. De asemenea, Luna Plină ne oferă posibilitatea de a ne urma visurile. Acesta este un moment foarte bun pentru a planta și a uda semințele de care avem nevoie pentru a avea grădina visurilor noastre.

În al doilea rând, cum Marte este în retrograd și Marte este sursa furiei, emoțiile vor fi mai puternice ca niciodată.

Citește și:

Poți face schimbările pe care le consideri necesare. Este timpul să îți pui câteva întrebări la care să răspunzi sincer:

- Planurile tale chiar funcționează?

- Ești înconjurată de oamenii pe care îi vrei în viața ta?

- Ești în relația sentimentală care îți aduce fericire?

- Ești mulțumită de jobul tău?

Acum... gândește-te la ce nu funcționează.

Este posibil ca majoritatea zodiilor să fie foarte sensibile în această perioadă. Însă astrele ne oferă posibilitatea de a ne schimba cu adevărat viața pe care o trăim.

Ce este de făcut...

Această perioadă este una foarte bună pentru a atrage oamenii potriviți în viața ta. Este momentul să fii sinceră și să te concentrezi cu adevărat asupra relațiilor în care există sinceritate, maturitate, respect.

Citește și:

Ai posibilitatea de a crește pe toate planurile.

Acesta este momentul în care lași deoparte anxietatea și grijile astfel încât să știi ce îți dorești cu adevărat de la viitor. Acesta este momentul în care închizi toate ușile care te rețin de la a trăi viața visurilor tale. Acesta este momentul în care poți deveni cea mai bună versiune a ta.

Este în regulă dacă lucrurile au fost dificile, te-ai simțit obosită sau stresată. Schimbările apar în viața ta, îmbrățișează-le.

Odihnește-te!

Hrănește-ți corpul și mintea.

Eliberează vibrațiile pozitive în Univers.

Pune totul în acțiune.

În Univers se întâmplă atât de multe. Bucură-te de această perioadă, chiar este una magică!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.