Setari Cookie-uri

Prețuiește-ți prietenii. Ei sunt darul de la Univers

Ziua internațională a prieteniei. Importanța prietenilor în viața noastră​​​​​​​. Acesta este un material pentru cei care au ajuns să conteze cel mai mult. Mulțumesc că existați!

Pe măsură ce timpul trece, cercul nostru de prieteni sau, mai degrabă, oamenii alături de care alegem să ne petrecem timpul, devine tot mai mic. Atunci când lucrurile devin urâte, oamenii își vor arăta adevărata fată. Vor rămâne alături de tine doar cei care țin la tine cu adevărat, care își doresc să îți fie alături nu doar la bine, ci și la greu.

Astăzi este Ziua internațională a prieteniei, așa că m-am gândit să realizez un material tuturor prietenilor din viața noastră în brațele cărora mergem când pământul ne fuge de sub picioare. Acesta este un material pentru cei care au ajuns să conteze cel mai mult. Mulțumesc că existați!

Ziua internațională a prieteniei. Importanța prietenilor în viața noastră.

Vă mulțumesc că ați fost prezenți în viața mea. Nu mulți oameni aleg să rămână în jurul nostru în momentele care nu sunt tocmai vesele sau distractive. Eu vă mulțumesc că ați fost lângă mine în tăcere și că ați înțeles că, uneori, să asculți este mai bine decât să vorbești.

Citește și:

Vă mulțumesc că ați rămas lângă mine. Chiar și atunci când furtunile m-au copleșit. Când valurile s-au prăbușit peste mine și încercam cu disperare să țin capul deasupra apei, m-ați văzut și mi-ați oferit o mână. Voi ați fost colacul meu de salvare.

Vă mulțumesc că mă iubiți. Vă mulțumesc că mă acceptați în zilele în care sunt mofturoasă, în zilele în care sunt o bombă sub presiune și în zilele în care nu am chef de nimic. Pentru că știți că oricât de ciudată aș fi, eu țin la voi mai presus de orice.

Vă mulțumesc că încă credeți în mine. Mi-ați ascultat toate problemele și m-ați ajutat să găsesc puterea de a merge mai departe. M-ați ridicat de la pământ și mi-ați spus că viața are pregătit ceva incredibil de frumos pentru mine. M-ați învățat să am răbdare și să nu mai grăbesc lucrurile.

Citește și:

Vă mulțumesc că aveți răbdare cu mine. În ciuda temerilor, anxietății și rănilor mele, sunteți în continuare dispuși să stați ore întregi să mă ascultați. Vă mulțumesc pentru îmbrățișări, afirmații și sfaturi... toate în efortul de a mă liniști. Vă mulțumesc că ați rămas alături de mine în momentele de lacrimi, furie și stres.

Vă mulțumesc că ați văzut dincolo de măștile mele. Și ați știut că, deși mă străduiesc să fiu precum o piatră în fața altor oameni, sunt momente în care simt că nu pot ține capul sus. Vă mulțumesc că, în ciuda slăbiciunilor mele, alegeți să vedeți frumusețea din sufletul meu.

Vă mulțumesc că faceți parte din viața mea.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.