Setari Cookie-uri

Cele 5 tipuri de persoane în care nu ar trebui să ai încredere

În timp ce nu putem identifica perfect care sunt persoanele de încredere, există tipuri de oameni care pur și simplu nu pot fi de încredere. Potrivit simplecapacity, trebuie să fii atentă la modul în care interacționezi cu aceștia pentru că se pricep foarte bine la ascunderea adevăratelor lor intenții. 

Încrederea noastră este valoroasă și nu ar trebui niciodată compromisă. Însă întrebarea estea - în cine ar trebui să avem încredere?

În timp ce nu putem identifica perfect care sunt persoanele de încredere, există tipuri de oameni care pur și simplu nu pot fi de încredere. Potrivit simplecapacity, trebuie să fii atentă la modul în care interacționezi cu aceștia pentru că se pricep foarte bine la ascunderea adevăratelor lor intenții.

foto interior si prima pagina: WarmTail, Shutterstock

Din fericire, există indicii pe care le putem folosi pentru a afla dacă cineva este demn de încredere sau nu.

Iată care sunt cele 5 tipuri de persoane în care nu ar trebui să ai încredere:

1. Persoanele cu adevărat fermecătoare, însă își folosesc farmecul doar pentru a se folosi de oamenii din jur

Citește și:

Unele persoane își folosesc farmecul doar pentru a victimiza alte persoane. Pot părea dulci și chiar prietenoase. Pentru a îți da seama dacă intențiile lor sunt adevărate sau false, caută aceste sugestii: persoanele cu adevărat fermecătoare vorbesc despre viața lor, îți spun ce simt cu adevărat, în timp ce cele false arată un farmec care este prea frumos pentru a fi adevărat, fără a fi deschise cu privire la propria persoană.

2. Persoanele care nu sunt empatice

Persoanele care sunt predispuse să te dezamăgească nu sunt empatice... și asta deoarece întotdeauna se pun pe primul loc. Nu pot fi empatice pentru că nu își doresc să se pună în locul altor persoane.

Dacă o vor face, ar înțelege ce înseamnă să fii trădat. Dar, pe cât posibil, ele vor evita acest scenariu și își vor concentra atenția asupra modului în care se pot folosi de alte persoane.

Citește și:

3. Persoanele care spun secretele altor persoane

Când cineva îți spune secretele unei alte persoane, gândește-te că va face același lucru și cu secretele tale - le va spune mai departe.

Când împărtășești acestei persoane secretele tale și alte lucruri despre tine, întreaga lume le va cunoaște pentru că o astfel de persoană nu poate ține secrete.

4. Persoanele care prezintă trăsături narcisiste

Persoanele cu trăsături narcisiste se văd centrul Universului. Te vor face să crezi că sunt atât de importante și te pot convinge să faci parte din viața lor doar pentru a te folosi când vor avea nevoie de tine.

De asemenea, este posibil ca astfel de persoane să manipuleze povești și să dea vina pe tine (ca și cum le-ai fi împins să acționeze într-un anumit fel).

Citește și:

Întotdeauna vor încerca să fie victime în orice situație.

5. Persoanele indecise.

Nu poți avea încredere în persoanele indecise pentru că nu știi dacă te vor sprijini cu adevărat. Acestea sunt precum un pendul care se poate roți înainte și înapoi. Astăzi vor fi de acord cu tine, mâine își vor schimba părerea. Nu te poți aștepta la nimic din partea lor deoarece vor dispărea și nu își vor asuma nimic nici măcar atunci când au făcut o promisiune în fața ta.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.