Setari Cookie-uri

27 de Lucruri pe care trebuie să le știi despre persoana Leu din viața ta

Am intrat în zodia Leu, una dintre cele mai încăpățânate, ambițioase, puternice și încrezătoare semne ale zodiacului.

Am intrat în zodia Leu, una dintre cele mai încăpățânate, ambițioase, puternice și încrezătoare semne ale zodiacului. Am găsit pe ThoughtCatalog 27 de lucruri pe care trebuie să le cunoaștem despre persoana născută în zodia Leu:

foto interior si prima pagina: Miramiska, Shutterstock

Ce trebuie sa stii despre persoana nascuta in zodia Leu

1. Numerele norocoase ale persoanei Leu sunt 1,4 și 6.

2. Persoana Leu este îndrăzneață, încăpățânată și plină de farmec. Este aproape imposibil ca cineva să îi reziste.

3. Leul este lider natural născut. Pentru el există doar "Pot face și asta" și nu va accepta niciodată "NU" ca răspuns. Muncește din greu pentru a își atinge obiectivele și nu îl vei vedea niciodată abandonând ceva sau spunând că nu mai poate.

Citește și:

4. Leul guvernează cea de-a V-a Casa a Zodiacului. Această casă se concentrează asupra sportului, copiilor, creativității, distracției, iubirii și romantismului.

5. O persoană Leu este foarte dedicată în tot ce face. Este extrem de loială și va fi întotdeauna concentrată pentru a fi cea mai bună versiune a sa.

6. Persoana Leu este extrem de bună și politicoasă. Însă starea sa depinde în întregime de situația și de persoanele implicate. Și, dacă alegi să profiți de bunătatea sa, ea se va dezlănțui fără nicio ezitare sau remușcare.

7. Persoana Leu este mândră și, uneori, chiar aroganta. Nu va lăsa pe nimeni să o contrazică. Este extrem de puternică și îndrăzneață.

8. Persoana Leu este un partener incredibil. Însă nu îi este teamă să fie singură. În momentul în care se îndrăgostește, iubește cu toată ființa sa. Este spontană și face surprize frumoase când nici nu te aștepți.

Citește și:

9. Când un Leu iubește, se dedică trup și suflet. Este genul "totul său nimic" și se așteaptă ca și partenerul său să facă același lucru.

10. Un Leu își dorește lângă o persoană sinceră, loială, fără inhibiții.

11. Cel mai bun cadou pentru un Leu trebuie să fie legat de familie sau de persoanele dragi. Acesta apreciază cele mai mici lucruri în viață.

12. O persoană Leu nu este deloc influențată de mincinoși și oameni care manipulează. Chiar dacă este în preajma lor, poate lua propriile decizii bazate pe intuiție.

13. Leul face regulile.

14. Semnul opus al Leului este Vărsătorul.

15. O persoană Leu are o personalitate puternică și încrezătoare, care are capacitatea de a face aproape toată lumea să se simtă confortabil. Este o prezență caldă și îți dorești să fii în preajma sa.

Citește și:

16. Leul este mereu în căutarea unei provocări. Are această nevoie inerentă de a câștiga toate bătăliile din drumul său.

17. Leul este doar un copil mic într-un corp de adult. Niciodată nu crește cu adevărat și dragostea sa pentru plăcerile simple ale vieții continuă să existe indiferent de vârsta pe care o are.

18. Cea mai bună compatibilitate o are cu Săgetătorul și Berbecul.

19. Culoarea Leului este auriul.

20. Un dezavantaj major al Leului este că își dorește să fie în centrul atenției, iar atunci când nu reușește acest lucru, se simte dezamăgită.

21. Leului nu îi place răzbunarea.

22. O persoană Leu preferă ca lucrurile să se întâmple în termenii săi. Așadar, atunci când lucrurile nu merg așa cum le-a planificat, poate deveni ușor nervoasă și agitată.

Citește și:

23. Piatra prețioasă a Leului este rubinul.

24. Leul adora să primească complimente.

25. O persoană Leu își dorește întotdeauna să fie în centrul atenției și va face tot posibilul ca acest lucru să se întâmple.

26. Uneori poate fi privicat ca superficial sau egoist. Adevărul este că aceasta este doar o mască pe care o folosește pentru a se proteja de răul din jurul său.

27. O persoană născută sub semnul Leu este misterioasă și greu de descifrat. Însă, în momentul în care îi cucerești inima, aceasta va lăsă o amprentă veșnică asupra vieții tale.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.