Setari Cookie-uri

Ce se întâmplă în momentul în care, în sfârșit, înveți să iubești din nou?

În urmă cu șapte luni, am întâlnit o persoană cu adevărat specială care a reușit să îmi ajungă direct la inimă într-un timp foarte scurt. Acest bărbat mi-a dărâmat toate barierele. M-am trezit îndrăgostită până peste cap.

Anul trecut, pe vremea asta, ieșeam ieșit dintr-o relație extrem de toxică. A fost unul dintre cele mai dificile momente pe care sufletul meu le-a experimentat în această viață, iar impactul pe care l-a avut asupra mea a fost devastator.

foto interior si prima pagina: Iaroslava Daragan, Shutterstock

Când te afli într-o relație toxică, nu îți dai seama cât de multe lucruri ai permis să se întâmple. Ți-a păsat atât de mult de acea persoană încât nimic altceva nu mai conta. Toate zidurile tale au fost dărâmate pentru că erai manipulată emoțional, crezând că primești ceea ce meriți.

"Noi acceptăm dragostea pe care considerăm că o merităm." - este unul dintre citatele care mi-au dat de gândit.

Bărbatul cu care eram nu mă iubea deloc, însă cum eu nu eram deloc atentă la propria persoană, credeam că el este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viață. Eram cu cineva care mă seca de energie. Mă mulțumeam cu un bărbat căruia nu îi păsă deloc de mine, de care aproape că îmi era teamă și care nici măcar nu își dorea să fie cu mine.

Citește și:

Dar nu despre asta este vorba acum.

În urmă cu șapte luni, am întâlnit o persoană cu adevărat specială care a reușit să îmi ajungă direct la inimă într-un timp foarte scurt. Acest bărbat mi-a dărâmat toate barierele. M-am trezit îndrăgostită până peste cap. Mă simțeam în siguranță, iubită, apreciată, răsfățată.

Era atât de frumos încât îmi era teamă ca nu cumva să fie un vis frumos ce urma să se transforme într-un coșmar. Dar el îmi demonstra cu fiecare clipă ce trecea că nu trebuie să îmi fie teamă, ci din contră. Să renunț la toate temerile și doar să mă las iubita.

În preajma lui eram eu, fără nicio mască, și nu se speria. Vorbeam mult despre alegerile și greșelile pe care le-am făcut, despre ceea ce suntem în prezent și despre cum vrem să arate viața noastră în viitor.

Citește și:

Nu am simțit niciodată că nu pot spune ce am pe suflet sau că trebuie să îmi musc limba.

El îmi era întotdeauna alături. Mă ținea de mână indiferent de planurile pe care le făceam. Întotdeauna mă sărută de somn ușor.

Într-o noapte, a venit la mine doar pentru a se asigura că nu sufăr din cauza unei probleme pe care o aveam la locul de muncă.

Chiar dacă în relația toxică am avut atât de mult de suferit, îmi amintesc că au existat și momente fericite. Acum, privind în trecut la cum îmi spuneam în unele nopți "Dacă poți fi atât de mulțumită alături de persoană greșită, imaginează-te cât de fericită vei fi cu persoana potrivită." zâmbesc... pentru că trăiesc cele mai frumoase momente din viața mea.

Citește și:

Sunt mai fericită ca niciodată. Nu am știut niciodată că oamenii pot veni în viața ta ca adevărate miracole.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.