Setari Cookie-uri

Dacă ai renunțat înseamnă că nu ți-ai dorit cu adevărat

Continuă să crezi în tine. Continuă să crezi că poți. Niciodată nu te opri din a îți urmări visurile. Nu îndrăzni să renunți la speranța că vei reuși pentru că îți vei distruge inima. 

De ce ai face asta? De ce ai renunța la visurile tale? Este prea greu drumul pe care mergi? Îți este teama de obstacolele care vor apărea în calea ta?

foto interior si prima pagina: Captblack76 Shutterstock

Dacă renunți înseamnă că nu îți dorești cu adevărat.

Continuă să crezi în tine. Continuă să crezi că poți. Niciodată nu te opri din a îți urmări visurile. Nu îndrăzni să renunți la speranța că vei reuși pentru că îți vei distruge inima.

Nu vei ajunge la visurile tale peste noapte. Este un drum destul de dificil, plin de probleme, urcări și coborâri, presiuni și standarde nerealiste.

Nu există o perioadă de timp stabilită pentru cât timp va dura pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Jane Austen a avut 36 de ani când a publicat prima ei lucrare importantă... Maya Angelou avea 46 de ani. Nu poți compara etapele tale cu ale niciunei alte persoane pentru că toată lumea se mișcă în propriul ritm. Însă nu renunță!

Citește și:

Nu există nicio modalitate de a ghici cât va dura până când îți vei atinge obiectele, ceea ce ar putea fi descurajator, însă nu ar trebui să fie așa. Da, poate dura ani întregi pentru a ajunge acolo unde îți dorești... însă poate ziua de mâine îți va aduce o oportunitate de a îți schimba viața. Sau săptămâna viitoare. Sau luna viitoare.

Acesta ar putea fi ultimul an în care te străduiești să îți atingi visurile. Poate că anul următor toate visurile tale vor deveni realitate. Și dacă nu se întâmpla asta, trebuie să continui, să mergi mai departe. Nu îți pierde niciodată încredere în tine.

Nu contează de câte ori eșuezi. Sau de câte ori planurile tale sunt respinse. Sau câte persoane îți spun că trebuie să renunți și să îți iei un job adevărat. Ai voie să faci ceea ce îți dorești cu propria viață. Ai voie să spui "Nu" atunci când îți dorești și să îți asumi un risc atâta timp cât ești dispusă să îți asumi și consecințele - pentru că există consecințe.

Citește și:

Dacă alegi să urmezi pasiunea în loc să iei traseul ușor, atunci trebuie să lucrezi zilnic. Trebuie să te confrunți cu mai multe critici decât până acum. Trebuie să te ocupi de incertitudini, de nesiguranță și de îndoială de sine.

Pentru tot resutl vieții, va trebui să continui să îți pui întreaga inimă în ceea ce faci. Va trebui să lucrezi în fiecare zi a săptămânii. Va trebui să fii productivă, chiar și atunci când simți că nu mai poți. Nu vei putea să te mai oprești. Nu vei fi în stare să iei o pauză.

Nu renunță la a face ce îți place. Urmează-ți sufletul. Ai încredere în tine și mergi mai departe.

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.