Setari Cookie-uri

4 Alegeri pe care nu le vei regreta în 10 ani

Este timpul să faci tot ce poți pentru ca fiecare zi să fie mai bună. Iată câteva idei pentru a începe - ia aceste decizii și cu siguranță nu le vei regreta peste 10 ani. 

Fiecare dintre noi a experimentat sentimente de regret. Dar nu este prea târziu pentru a face lucrurile corecte. Încă ești în viață. Astăzi ai o șansă de schimbare a zilei de mâine. Puterea este chiar la tine. În momentul de față poți alege să ștergi regretul din anii care vor urma.

foto interior si prima pagina: Tithi Luadthong Shutterstock

Este timpul să faci tot ce poți pentru ca fiecare zi să fie mai bună. Iată câteva idei pentru a începe - ia aceste decizii și cu siguranță nu le vei regreta peste 10 ani.

1. Mergi după ce îți place

Dacă îți petreci viața încercând să te definești după ce altcineva iubești, o vei petrece pierzând. Încearcă lucruri noi... încearcă totul. Explorează. Vezi ce anume îți place și ce face ca inima să bată mai tare.... și apoi continua să tot faci aceste lucruri. Află tot ce poți despre tine.

Citește și:

Găsește și alte persoane care iubesc ceea ce tu iubești. Dacă îți pierzi timpul doar pretinzând că îți place ceva pentru că alți oameni cred că acel "ceva" este interesant, vei ajunge pe un drum greșit, care nu îți va aduce niciodată bucuria adevărată.

2. Trăiește-ți propria viață zi de zi... nu doar la ocazii speciale

Nu lasă ca oamenii să te îndrepte într-o direcție diferită de ce îți dorești tu prin sfaturi, idei și inspirație. Amintește-ți că fericirea este diferită de la om la om. Adevărul este că lumea nu este așa cum ne-o imaginăm, ci așa cum o vedem cu ochii noștri. Și noi toți o vedem diferit. Nu ajunge să trăiești într-o viață care nu te mulțumește pentru că te-ai ignorat complet pentru că îți va fi foarte greu să mai ajungi pe drumul pe care visezi să mergi.

Citește și:

Cel mai curajos act este să gândești doar pentru tine și să îți asculți propria intuiție. Este mai bine să riști decât să trăiești ideea altcuiva despre propria viață.

3. Trezește-te în fiecare dimineață și fă ceea ce îți dorești

Nu ești datoare nimănui. Oprește-te să mai visezi și începe să pui în aplicare acele planuri. Asumă-ți întreaga responsabilitate pentru propria viață. Preia controlul. Ești importantă și ești necesară în această lume. Este prea târziu să mai stai pe loc și să aștepți ca cineva să facă ceva pentru tine. Acum este momentul. Fii productivă, nu ocupată. Nu face doar lucruri... fă lucrurile potrivite.

4. Spune ce vrei să spui

Vorbește. Nu ține în tine. Nu îți ascunde gândurile și sentimentele, mai ales atunci când poți face diferența. Fii curajoasă. Spune ce ai de spus. Mulți oameni își suprimă sentimentele pentru a păstra pacea cu ceilalți sau pentru a se proteja de eventualele respingeri. Ca urmare, aceștia se mulțumesc cu o existență mediocră și nu devin niciodată ce sunt capabili să devină. Mai mult, mulți dintre ei dezvoltă probleme legate de anxietate, resentimente, ura. Nu fi precum ei. Inimile sunt adesea frânte de cuvinte rămase nespuse.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.