Setari Cookie-uri

Advertorial Skincode: expertiza elvetiana pentru un bronz sanatos

Pentru a ne bucura de beneficiile vacantei de vara fara a ne deteriora pielea, trebuie sa utilizam produse cu factor de protectie solara ridicata si ingrediente care incetinesc procesul de imbatranire a pielii.

Desi bronzul confera pielii un aspect mai atragator si mai natural, expunerea la soare fara o protectie adecvata poate avea consecinte negative asupra sanatatii tenului. Aceste efecte pot varia de la arsuri solare, pete pigmentare pana la afectiuni mai grave ale pielii.

Un alt aspect de care trebuie sa mai tinem cont este acela ca razele puternice ale soarelui pot determina ruperea fibrelor de colagen si in consecinta pierderea fermitatii si aparitia ridurilor.

Pentru a ne bucura de beneficiile vacantei de vara fara a ne deteriora pielea, trebuie sa utilizam produse cu factor de protectie solara ridicata si ingrediente care incetinesc procesul de imbatranire a pielii.

Solutia vine de la laboratoarele elvetiene Skincode, care ofera o linie de produse solare ideale chiar si pentru cele mai sensibile tipuri de piele.

Skincode Essentials contine o gama completa de produse destinate pielii si a carei formula non-alergenica nu contine parabeni, conservanti, coloranti si parfum, fiind astfel extrem de usor de tolerat de catre toate tipurile de piele.

Ingredientul activ al gamei este CM-Glucan, un extract natural din drojdie de bere, care creste eficient capacitatea de autoaparare a pielii si fortifiaza bariera protectoare a acesteia.

Beneficiile CM-Glucan sunt:

Protejeaza impotriva stresului oxidativ si incetineste imbatranirea pielii;
Accelereaza reiinoirea celulelor, imbunatatind astfel textura tenului;
Reduce alergia de contact;
Calmeaza pielea iritata si sensibila;
Imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii;
Diminueaza aspectul pielii uscate si rugoase;

Emulsia protectoare de zi cu spf 30 de la Skincode Essentials are o textura lejera, matifianta, fiind ideala pentru zilele toride de vara si poate fi aplicata pe toate tipurile de ten. Protejeaza eficient impotriva poluarii si a radiatiilor UVA si UVB pe tot parcursul anului, si formeaza un scut impotriva bacteriilor si a radicalilor liberi, prevenind astfel aparitia iritatiilor si a imperfectiunilor pielii. Formula ce are la baza extractul din drojdie de bere incetineste procesul de imbatranire a pielii.

Crema protectoare de zi cu spf 50+ de la Skincode Essentials este ideala pentru toate tipurile de piele, chiar si cele mai sensibile, oferind protectie maxima impotriva radiatiilor UVA/UVB si prevenind deteriorarea pielii pe timpul expunerii la soare. Ingredientele cheie, CM-Glucan, vitamina E si untul de Shea completeaza actiunea filtrelor UV, stimuland regenerarea proprie a pielii si protectia acesteia.

Gama de produse solare Skincode este disponibila in Farmaciile Help Net.

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.