Setari Cookie-uri

11 August: Eclipsa parțială de Soare în Leu. Universul ne pregătește pentru un nou capitol

În urma acestei eclipse, este posibil să simțim nevoia să încheiem anumite capitole de care ne-am ocupat în ultimele luni. Ne putem simți mai energizați și motivați să mergem mai departe cu planurile noastre. 

În ultimele două luni am avut un total de trei eclipse. O activitate destul de puternică în cosmos (planete retrograd, eclipsa peste eclipsă)... se pare că Universul ne-a împins cu adevărat și ne-a îndrumat să vindecăm răni vechi și să evaluăm direcția vieții noastre.

În ultimele luni am fost provocați să săpăm puțin mai adânc decât de obicei și să descoperim temerile, speranțele, visurile noastre.

foto interior si prima pagina: muratart Shutterstock

Încă de la eclipsa lunii sângerii am avut posibilitatea de a face ordine în viața noastră și de a scăpa de trecut pentru a ne pregăti pentru un nou capitol.

Acum, odată cu eclipsa parțială de soare din 11 August, vom avea ocazia să facem ultimele pregătiri pentru un nou drum. De asemenea, Universul ne va oferi mai multă înțelegere și iluminare în jurul lecțiilor pe care le-am învățat.

Citește și:

În urma acestei eclipse, este posibil să simțim nevoia să încheiem anumite capitole de care ne-am ocupat în ultimele luni. Ne putem simți mai energizați și motivați să mergem mai departe cu planurile noastre.

Acest lucru se va putea simți și mai puternic spre final de lună, pe măsură ce Marte și Mercur vor ieși din retrograd.

Există o energie vibrantă puternică care înconjoară eclipsa Soarelui din August, care ne va permite să vedem lucrurile cu o mai mare claritate. Gândiți-vă la această eclipsă ca un moment de iluminare care ne va face să vedem totul cu alți ochi (chiar și situațiile în care ne-am simțit în ceață sau confuzi și pentru care nu știam dacă vom găsi vreodată soluții).

Dacă trebuie să iei o decizie în legătură cu ceva sau dacă aștepți să rezolvi lucruri, ei bine acesta este cel mai bun moment.

Citește și:

La ce să te aștepți de la eclipsa parțială de Soare?

Te simți mult mai hotărâtă și mai determinată decât de obicei. S-ar putea să găsești puterea de a merge mai departe, de a încheia un capitol, de a începe noi proiecte. Important este că alegi să îți faci ordine în viață pe toate planurile.

Permiți vibrațiilor puternică să pătrundă în sufletul tău, să îți aducă oportunități și să îți lumineze drumurile pe care vrei să mergi. Este important să găsești ce îți dorești de la viitor și să lași lumina să strălucească acolo unde trebuie.

Ar putea dura câteva zile înainte de a vedea pe deplin tot ce este pregătit pentru tine, însă dacă rămâi liniștită și ai răbdare, vei primi răspunsurile pe care le cauți de multă vreme.

Citește și:

Aceasta este o perioadă intensă de auto-reflecție, o perioadă în care Universul te pregătește pentru un nou început. Eclipsa de Soare reprezintă renașterea, sfârșitul unui capitol și începutul unui alt capitol.

Trebuie să mai ai puțină răbdare pe măsură ce această energie se desfășoară. Trebuie să îți găsești liniștea și să ai încredere că vei reuși în tot ce îți propui. Eforturile tale nu vor fi în zadar, din contră, recompensele cosmice nu vor întârzia să apară.

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.