Setari Cookie-uri

Tăierea cordonului eteric care vă leagă: un ritual pe care trebuie să îl cunoști

Cordonul eteric poate fi simțit în momentul în care ești implicată emoțional cu o altă persoană și presupune stimularea automată a unui cordon cu energie către persoana respectivă.

Este ciudat cum rămânem conectați cu unii oameni și, uneori, aceștia chiar ajung să ne controleze emoțiile. Această legătură nevăzută sau conexiune pe care o împărțim într-o relație este din cauza acestui cordon eteric.

foto interior si prima pagina: Anton Khrupin, Shutterstock

Cordonul eteric poate fi simțit în momentul în care ești implicată emoțional cu o altă persoană și presupune stimularea automată a unui cordon cu energie către persoana respectivă. Cordonul devine mai puternic pe măsură ce începem să ne împărtășim gândurile, sentimentele și emoțiile cu acea persoană prin interacțiunea noastră.

Autoarea spirituală Doreen Virtue descrie acest cordon eteric precum un furtun care leagă doi oameni și prin care energia curge de la unul la celălalt.

Citește și:

Există momente în care suntem capabili să simțim ce simte partenerul nostru chiar și atunci când acesta nu a scos niciun cuvânt. Datorită acestui cordon eteric are loc o comunicare de înaltă frecvență între noi și acesta este motivul pentru care suntem conștienți de gândurile lui fără o conversație reală. Este ca și cum ar fi ceva telepatic.

Deși pare un lucru frumos, imaginează-ți dacă împarți cordonul eteric cu o persoană de care nu ești apropiată sau cu o persoană cu o energie toxică.

În momentul în care cordonul eteric este conectat la o persoană pe care o iubești, atunci ai parte de un schimb de surse de energii vibrante și frumoase, însă dacă este conectat la o persoană nepotrivită pentru tine, atunci simți că sentimentele și energia ta sunt controlate sau chiar mai rău, sunt schimbate. Aceasta este diferența dintre un cordon eteric benefic și unul toxic.

Citește și:

În general, ajungi să descoperi că împărtășești cu cineva un cordon eteric datorită legăturii emoționale puternice pe care o ai cu această persoană, însă în momentul în care legătura pe care o ai este cu o persoană dificilă, care îți manipulează gândurile, te poți simți lipsită de energie și uneori chiar speriată.

Ce trebuie să faci în astfel de cazuri: este important să tai cordonul eteric pentru a îți economisi energia pentru persoanele pe care le iubești cu adevărat.

Tăierea cordonului este benefică deoarece te scapă de energia negativă din jurul tău și aduce oportunități pozitive. Te vei simți mult mai bine, iar inima ta va fi împăcată.

Ce ai de făcut? Sunt trei pași importanți:

1. Încearcă să tai orice legătură cu această persoană. Trebuie să te asiguri că ea înțelege că relația dintre voi se răcește și că este important ca fiecare să meargă pe drumul său.

Citește și:

2. Îndepărtează-te de această persoană. Dacă păstrezi legătura cu ea, legătura voastră spirituală va deveni și mai puternică.

3. Scapă de controlul pe care persoana îl are asupra ta. Asigură-te că nu te mai influențează în niciun fel. În plus, elimină toate lucrurile care îți amintesc de timpul petrecut împreună.

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.