Setari Cookie-uri

Dragă femeie, ia aminte! Fericirea nu vine cu un bărbat

Fericirea ta nu este departe de tine și nu vine prin apariția unei alte persoane. Nu trebuie să găsești un bărbat pentru a găsi și fericirea adevărată. Nu vânezi fericirea.

O relație nu apare pentru a te face fericită. Nu este treaba nimănui să te facă fericită. Nu pune presiune pe un bărbat pentru a te face fericită. Nici vorbă.

foto interior si prima pagina: InaKos, Shutterstock

Tu ești singura care se poate fericita... sau nefericită. Nu pune fericirea ta în cârca unei alte persoane pentru că lucrurile nu funcționează deloc așa. Nu permite altcuiva să dețină puterea stării tale de spirit.

Da, este minunat să te afli într-o relație, însă trebuie să știi că o relație nu umplu un gol și nici nu vindecă o inimă rănită. Nu este piesă de puzzle care lipsea din viața ta. Nu duce la împlinirea sufletului. O persoană nu este jumătatea ta mai bună.

Tu, dragă femeie, ești un suflet întreg fără o relație.

Fericirea ta nu este departe de tine și nu vine prin apariția unei alte persoane. Nu trebuie să găsești un bărbat pentru a găsi și fericirea adevărată. Nu vânezi fericirea. Fericirea se simte. Nu o găsești, nu o pierzi și nici nu o cumperi. O simți așa cum simți tristețe, furie, frustrare sau atracție.

Citește și:

Încearcă să nu mai ai astfel de așteptări de la relațiile pe care le ai. O relație nu este menită să astupe un gol sau să îți pună zâmbetul pe buze.

Într-o relație crești. Ești atrasă de cineva în funcție de cât de mult îți permit să crești, să te dezvolți, să înțelegi părți ale tale pe care până acum nu le puteai înțelege, să experimentezi ce înseamnă să fii vulnerabil. Și, prin această vulnerabilitate, vei afla mai multe despre cine ești cu adevărat. Scapi de câteva măști care nu îți mai servesc. Vindeci amintiri dureroase și îți eliberezi sufletul de traumele trecutului.

Relațiile sunt legate de vindecare, sunt despre o persoană față de care te simți puternic atașată. Relațiile sunt precum o oglondă care îți arătă fiecare parte din tine, atât frumoasă cât și mai puțin frumoasă. Relațiile înseamnă goliciune. Înseamnă frumusețe. Înseamnă simplitate. Înseamnă intensitate.

Citește și:

Relațiile înseamnă viață. Ești forțată să alegi părți din tine pe care vrei să le păstrezi, părți pe care vrei să le schimbi și părți de care vrei să scapi astfel încât să poți experimenta iubirea la un nivel profund cu această persoană.

Relațiile nu sunt soare, nu sunt curcubeu, nu sunt euforie constantă.

O relație se încheie atunci când fiecare partener și-a servit scopul în termeni de creștere.

Aceasta este dragostea. O expresie mai mare a sufletului tău. O expansiune. Dragostea este deschidere și vulnerabilitate, sensibilitate și tărie. Dragostea scoate la iveală cele mai intime părți ale inimii tale. Dragostea este puritate.

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.