Setari Cookie-uri

Scrisoare pentru cea mai bună prietenă a mea: Meriți lumea întreagă!

Tu crezi în oameni, răi sau buni. Ești acolo pentru ei chiar dacă ei nu au fost întotdeauna alături de tine. Și ai grijă de ei înainte de a avea grijă de tine. 

Dragă femeie minunată,

Simt că este momentul să îmi deschid inima în fața ta și să îți spun ce simt cu adevărat.

Vreau să știi că ești minunată și că te iubesc enorm. M-ai învățat ce este un suflet frumos și îți spun sincer că nu știu ce aș face dacă nu te-aș avea în viața mea. Tu intri în viața oamenilor cu un scop și schimbi totul. Faci ca o persoană din jurul tău să se simtă mai bine fără să realizezi. scrisoare pentru cea mai buna prietena: meriti tot ce e mai bun

foto interior si prima pagina: AlessandroBiascioli Shutterstock

Ești persoana fără care cineva poate trăi doar dacă nu te-a cunosct niciodată. Tu reușești să pui zâmbetul pe buze chiar și unei persoane necunoscute și încerci să faci lumea aceasta un loc mai bun. Oamenii au nevoie de tine.

Pentru că tu îți oferi umărul pentru ca lumea să plângă pe el în timp ce te pregătești să mustrezi persoana care a făcut rău. Tu reușești să schimbi starea de spirit a unei persoane chiar și atunci când este tristă și nu mai are chef de nimic și, în același timp, îndrăznești să îi ierți pe cei care ți-au greșit și care au aruncat cu vorbe urâte în momentele în care erau supărați.

Citește și:

Tu crezi în oameni, răi sau buni. Ești acolo pentru ei chiar dacă ei nu au fost întotdeauna alături de tine. Și ai grijă de ei înainte de a avea grijă de tine.

Reușești să le intri pe sub piele, să îi cunoști cu adevărat. Ești dispusă să renunți la tot, să întinzi mâna și să oferi ajutor unei persoane necunoscute. Pentru un om drag ție ai face orice. Dragostea nu este o opțiune pentru tine, este un stil de viață. Tu ești dragoste și ești cel mai frumos suflet pe care l-am cunoscut vreodată. Dragostea ta nu este nici cu frică și nici fără emoție. Este cea mai puternică forță pe care am simțit-o... este indestructibilă și necondiționată.

Într-un corp atât de firav se ascunde un suflet atât de puternic și de matur. Cîstit și grijuliu. Fericit și serios. Plin de compasiune. Frumos.

Citește și:

Tu schimbi oamenii, însă nu îi lași pe oameni să te schimbe. Să nu îi lași niciodată să te schimbe. Nu permite niciodată unei persoane să intre în viața ta și să te facă să crezi că trebuie să fii mai mult... pentru că tu ești deja tot ce trebuie.

Și știu că nu te vei vedea niciodată așa cum te-am descris eu, însă vreau să știi că eu așa te văd zi de zi. De aceea meriți tot binele. Meriți toată fericirea.

Meriți lumea întreagă... pentru că tu o schimbi!

Din toată inima,
Una dintre multele vieți pe care le-ai salvat.

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.