Setari Cookie-uri

Opt semne că ești pe calea ta

Atunci când te afli pe drumul cel bun, în sufletul tău se cuibărește o stare de bine, de bucurie și de pace. Iar în jurul tău, totul se întâmplă altfel. Universul și sufletul tău îți trimit semne că ești pe calea cea bună, pe calea ta.

Atunci când te afli pe drumul cel bun, în sufletul tău se cuibărește o stare de bine, de bucurie și de pace. Iar în jurul tău, totul se întâmplă altfel. Universul și sufletul tău îți trimit semne că ești pe calea cea bună, pe calea ta.

foto interior si prima pagina: Helena Lansky, Shutterstock

1. Nu faci compromisuri cu tine însăți

Nu mai faci lucruri pentru a fi pe placul altora. În schimb, faci lucruri care îți plac. Astfel, te respecți pe tine și pe ei. Ești complet aliniată cu sufletul tău și scopul acestuia.

2. Ești complet pregătită să faci față provocărilor vieții.

Nimic nu te abate de pe calea ta deoarece vezi imaginea de ansamblu și prin ochii unei conștiințe elevate.

3. Nu îți este frică să fii tu însăți

Ai acea încredere care te face să îți accepți sinele adevărat și să îți îmbrățișezi imperfecțiunile. Ceea ce contează mai mult pentru tine sunt darurile pe care urmează să le aduci în lume.

Citește și:

4. Crezi că există ceva mai mare decât tine.

Ești perfect sincronizată cu sufletul tău. Simți vibrațiile universului care te fac să accesezi alte tărâmuri divine și să fii în contact constant cu intuiția ta.

5. Nu încetezi să înveți lucruri noi.

Curiozitatea se află la cote maxime iar dorința ta de a învăța și de a crește se află la cote maxime. Învățarea de noi competențe este una dintre ele. Dorința de a călători devine mai puternică. Te oferi voluntar și aloci timp pentru a învăța mai multe despre oameni și alte culturi.

6. Ești întotdeauna recunoscătoare și conectată

Trăiești un sentiment copleșitor de recunoștință pentru lucrurile și oamenii care îți apar în calea.Te simți conectat la tot și la toate deoarece energia ta face parte dintr-o tapiserie mai mare care cuprinde toate ființele vii.

Citește și:

7. Experimentezi minuni în permanență

Minunile devin noul tău mod de a fi. Gândurile și dorințele tale devin realitate cu ușurință sincronicitatea sau coincidențele se transformă în firesc. Intuiția ta este mai puternică și te vindeci ușor. O floare care înflorește este un miracol pentru tine la fel ca și manifestarea celor mai îndrăznțe vise, din ce în ce mai ușoară.

8. Începi să întâlnești suflete și flăcări gemene

Atragi suflete pereche și flăcări gemene care vin să te susțină în călătoria ta. Aceste suflete frumoase pot veni ca profesori, prieteni sau chiar parteneri de cuplu. Poți renunța la prieteni vechi și să îi întâmpini cu bucurie pe cei noi, aliniați la vibrația ta.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.