Setari Cookie-uri

Cele trei momente în care ne îndrăgostim cu adevărat în viață

Oamenii spun că într-adevăr ne îndrăgostim de trei ori în viață și că există întotdeauna timpul și motivul potrivit pentru fiecare dintre aceste experiențe de dragoste. 

Fiecare iubire vine pentru un motiv în viața noastră.

Există o zicală care spune că dragostea este doar un cuvânt până când cineva îi dă o semnificație. Oamenii spun că într-adevăr ne îndrăgostim de trei ori în viață și că există întotdeauna timpul și motivul potrivit pentru fiecare dintre aceste experiențe de dragoste.

foto interior si prima pagina: nuvolanevicata, Shutterstock

Iată care sunt aceste iubiri:

1. Prima iubire

Această iubire apare, de obicei, în timpul adolescenței și este prima dragoste nevinovată care sună ca poveștile de iubire pe care le citim în romane și le vedem în filme. Este o dragoste care ne dă aripi.

Ne angajăm în acest tip de iubire, crezând ferm că aceasta va fi singura noastră relație. Uneori, chiar și atunci când lucrurile nu funcționează, facem tot posibilul pentru a încerca să menținem flacăra vie.

Citește și:

Această dragoste pare să fie cea corectă, însă doar din exterior. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, partenerii de cuplu nici măcar nu știu ce își doresc cu adevărat de la o relație și nici nu sunt pe deplin dezvoltați ca personalități mature și înțelepte.

2. A doua iubire

Acest tip de iubire este de obicei acea iubire incredibilă care ne învață lecții de viață despre cine suntem și ce vrem de la viitorul nostru și, cel mai important, ce fel de dragoste căutăm.

Această dragoste este dureroasă, plină de minciuni și greșeli, uneori manipulare și lacrimi.

Întreaga experiență poate deveni una neplăcută în timp, plină de drame inutile și probleme ce nu mai pot fi rezolvate. La fel ca o telenovelă, drama care marchează această relație este exact ce ne ajută să fim dependenți de poveste.

Citește și:

În timpul acestei iubiri, pare mai important să "rezolvăm" problemele în loc să ne oprim pentru o clipă și să ne gândim dacă are vreun sens să mergem mai departe.

Această iubire ne învață cine suntem, ce suntem și ce ne dorim cu adevărat dintr-o relație de dragoste.

3. A treia iubire

Aceasta este dragostea care ne ia pe nepregătite. Este o dragoste pentru care nu sperăm, pe care nu o așteptăm. Este dragostea ideală care ne schimbă toate planurile și ne ia mințile.

Este o relație între două persoane ale căror sentimente cu greu pot fi explicate în cuvinte. Aici nu mai există așteptări și planuri. Pentru prima dată, partenerii se acceptă reciproc exact pentru ceea ce sunt.

A treia iubire distruge toate prejudecățile legate de dragoste.

Una dintre consecințele acestei iubiri este că oamenii devin cea mai bună versiune a lor, dezvăluind adevăratul sens al dragostei și respectului, coexistenței și a tot ceea ce este necesar pentru a face ca relația dintre ei să îndure toate obstacolele care apar în viața lor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.