Setari Cookie-uri

8 Moduri prin care să obții ce îți dorești de la Univers chiar astăzi

Iată ghidul nostru pentru a îți stabili intențiile și pentru a îți crea viața la care ai visat întotdeauna. Ai încredere în Univers.

Fie că ești în căutarea unui loc de muncă, vrei să ai mai multe venituri pe plan financiar, îți dorești o casă perfectă sau visezi la dragostea vieții tale, să apelezi la Univers pentru a îți manifesta visurile te poate ajuta să ajungi pe calea spre succes. Iată ghidul nostru pentru a îți stabili intențiile și pentru a îți crea viața la care ai visat întotdeauna:

foto interior si prima pagina: Anna Ismagilova Shutterstock

1. Clarifică-ți obiectivele

Înainte de a începe să ceri Universului ajutor, asigură-te că ai identificat exact ce îți dorești să primești - întocmește o listă care să te ajute să îți perfecționezi viziunea. Scopurile și limbajul neclare pot da semnale mixte care vor slăbi legătura dintre tine și Univers.

Citește și:

2. Vizualizează-ți fericirea

Pentru a lucra cu tine, Universul are neovie să audă cu voce tare și clară ce îți dorești. Fă-ți timp pentru a crea o imagine clară în ochii minții a situației tale ideale. Dacă vrei să ai un nou loc de muncă, meditează asupra locului în care ți-ai dori să lucrezi. Cu cine ai vrea să lucrezi? Cum ar fi biroul pe care îl vei avea? Cât timp vei face de acasă până la locul de muncă? Continuă să construiești această imagine și repet-o în mintea ta - cu cât este mai detaliată cu atât Universul o va înțelege mai bine. Realizarea unui panou în care să pui imagini cu ce îți dorești te poate ajuta foarte mult să îți consolidezi visul.

3. Ia măsuri practice

Trebuie să îi arăți Universului că ești serioasă cu privire la atingerea obiectivelor tale. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, asigură-te că CV-ul tău este actualizat și că aplici la joburile pe care ți le dorești. Visurile tale nu vor deveni realitate dacă faci un pas în spate și ai o abordare pasivă a vieții.

Citește și:

4. Fii recunoscătoare

Începe un jurnal al recunoștinței în care să scrii zilnic despre aprecierea ta că ți-ai atins obiectivele. Indică exact ceea ce simți și scrie totul la modul prezent. Ca exemplu: "Sunt foarte recunoscătoare pentru că sunt sănătoasă și pentru că pot face alegerile pe care mi le doresc în viață."

5. Trăiește-ți visurile

Gândește-te la cum te-ai simți dacă ți-ai atins obiectivele. Folosește acest sentiment și începe să acționezi ca și cum visele tale au fost deja îndeplinite. Imaginează-ți că ai fost promovată în poziția la care visezi și acționează ca și când acest rol este deja al tău. Simte bucuria care emană din sufletul tău - nu va dura mult și Universul va prelua aceste vibrații înalte și îți va manifesta dorințele.

Citește și:

6. Ai încredere în Univers

Ultimul punct și unul dintre cele mai importante: ai răbdare și ai încredere în Univers. Rămâi cu o gândire pozitivă cât de mult poți. Crede cu adevărat că ceea ce îți dorești vei obține. Încearcă să nu îți faci prea multe griji și concentrează-te mai mult pe aspectele pozitive, pe speranțele și visurile tale.

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.