Setari Cookie-uri

Dragostea întărește sufletul, în timp ce ura și tristețea îl distrug

Dragostea unește oameni din toate colțurile acestei lumi. Dragostea întărește sufletul. Dragostea umple de lumină chiar și cele mai întunecate minți. Dragostea îneacă tot răul. Este o super putere pe care fiecare dintre noi o poate atinge în întuneric. Dragostea face diferență.

"Este normal ca uneori să cazi, să pierzi sau să greşeşti. Aşa este viaţa uneori. Este normal ca din când în când să fii trist sau supărat, să te doară sau să suferi. Viaţa este presărată cu tot felul de evenimente şi vei trece prin tot felul de stări emoţionale. Însă, dacă ai căzut, ridică-te. Dacă ai pierdut, învaţă să fii mai bun data viitoare. Dacă ai greşit, devino mai înţelept. Nu este normal să laşi momentele neplăcute să te definească. Nu este normal să hrăneşti disperarea, drama, furia, ura, dorinţa de răzbunare şi să le permiţi să îţi controleze viaţa. Percepe tot ceea ce ţi se întâmplă ca pe un prilej să te şlefuieşti şi să devii mai bun - ca om şi în tot ceea ce faci. Perfecţiunea nu există, însă asta nu trebuie să ne împiedice să tindem către ea." - spune Ursula Yvonne Sandner.

Citește și:

Alege dragostea.

Dragostea unește oameni din toate colțurile acestei lumi. Dragostea întărește sufletul. Dragostea umple de lumină chiar și cele mai întunecate minți. Dragostea îneacă tot răul. Este o super putere pe care fiecare dintre noi o poate atinge în întuneric. Dragostea face diferență.

Când există dragoste, nu există teamă.

foto interior si prima pagina: Solomandra, Shutterstock

Nu îmi este frica. Am super puterea mea cu mine. Știu că împreună suntem mai puternici decât oricine decide să aleagă ura.

Super puterea ta este mai puternică decât știi.

De aceea o să te rog să iubești mai mult. Iubește oamenii care te înconjoară, prietenii, familia ta. Iubește!

Nu te opri niciodată din a iubi.

Astăzi alege dragostea. În fiecare zi... alege dragostea. Ai grijă de inima ta și ferește-o de durere, tristețe, suferință.

Citește și:

Sper că într-o zi vei învăța să ai încredere în ceilalți și să ai încredere în cuvintele lor, în dragostea lor, în îmbrățișarea lor. Sper ca într-o zi să îți dai seama că lumea are nevoie de tine și că tu poți fi soarele în furtuna unei alte persoane. Poate că nu simți asta acum, însă ești importantă.

Dragostea merită orice. Merita pentru că te face să simți că trăiești cu adevărat. Merită războaiele pe care le-ai dus. Merită lacrimile pe care le-ai vărsat seara de seară. Merită disconfortul pe care l-ai simțit. Continuă să iubești când este greu. Iubește când te simți nemulțumită, când nu mai vezi luminița de la capătul tunelului, când inima ta este franța în bucăți, când nu știi cât mai poți rezista. De ce? Pentru că, în cele din urmă, este vorba despre modul în care inunzi inima cuiva cu dragostea pe care o porți.

Citește și:

Crede în puterea magică pe care o poartă iubirea. Dragostea este fenomenală. Dragostea te eliberează de cătușe - cătușe de respingere, cătușe de teamă, cătușe ale oricărui lucru care este de fatată. Dragostea are puterea de a îți da aripi. Dragostea te poate elibera. Dragostea te poate împinge în lumină. Dragostea este acea poțiune magică care îți coase inima franța.

Ai puterea de a salva o viață, ai puterea de a iubi o viață și ai puterea de a crea o viață. Astăzi încearcă să zâmbești un pic mai mult. Poate e greu, dar îți promit că fiecare zi va deveni mai ușoară. Încearcă să fii recunoscătoare pentru ceva diferit, încearcă să iubești așa cum alții te iubesc pe tine. Încearcă să fii optimistă cu privire la viitorul tău.

Citește și:

Nu te mai ascunde în spatele cuvintelor tale și începe să trăiești cu adevărat.

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.