Setari Cookie-uri

11 Adevăruri dure despre viață pe care nimeni nu vrea să le recunoască

Așteptările tale te fac adesea nefericită. Fericirea înseamnă să renunți la ceea ce presupui că viața ta ar trebui să fie și să apreciezi cu sinceritate tot ceea ce este deja. 

Amintește-ți astăzi că...

1. Vei ajunge să te simți dezamăgită dacă te aștepți ca oamenii să facă pentru tine ce faci tu pentru ei. Nu toată lumea are aceeași inimă că a ta.

2. Când lucrurile nu se adună în viața ta, începe să scazi. Viața devine mult mai simplă atunci când elimini dezordinea care o face complicată.

3. Îngrijorarea nu va schimba niciodată rezultatul. Acționează mai mult, fă-ți griji mai puțin. Formează-ți mintea încât să vadă lecția din fiecare situație, apoi încearcă să te concentrezi și să te apuci de treabă.

foto interior si prima pagina: Belight, Shutterstock

Iată care sunt cele mai importante adevăruri dure despre viața pe care nimeni nu vrea să le recunoască:

1. Sunt multe lucruri pe care nu le putem controla absolut deloc în această viață. Nu poți controla tot ceea ce se îmtâmplă în viață, însă poți controla cum răspunzi. Răspunsul tău este cea mai mare putere a ta.

Citește și:

2. Așteptările tale te fac adesea nefericită. Fericirea înseamnă să renunți la ceea ce presupui că viața ta ar trebui să fie și să apreciezi cu sinceritate tot ceea ce este deja.

3. Vom fi întotdeauna incredibil de imperfecți. Dacă aștepți să devii perfectă înainte de a împărtăși poveștile, ideile și darurile tale cu lumea, nimeni nu va mai auzi de tine.

4. Un moment petrecut făcându-ți griji este un moment pierdut. Îngrijorarea nu va schimba niciodată rezultatul.

5. Antrenează-ți mintea să vadă lecția din fiecare situație și apoi fă tot ce ține de tine.

6. Cele mai bune lecții provin, adesea, din cele mai grele zile. Continuă să fii puternică. Uneori trebuie să experimentezi un punct dificil al vieții pentru a învăța o lecție bună pe care nu ai fi învățat-o în niciun alt mod.

Citește și:

7. Succesul ajunge cu ușurință la cap și eșecul ajunge cu ușurință la inimile tale.

8. Confundăm a fi ocupați cu a fi productivi. Lucrurilor cărora le acordăm atenție ajung să crească. Așa că trebuie să ne concentrăm asupra celor care contează cu adevărat și să renunțăm la cele care nu ne interesează.

9. Majoritatea argumentelor pe care le avem între noi sunt inutile. Fii selectivă în bătăliile tale. Adesea, pacea este cea mai bună variantă.

10. Ajungem să judecăm alte persoane prin acțiunile lor și pe noi înșine prin idealurile noastre. Fii tipul de persoană pe care ai vrea să o întâlnești.

11. Cea mai bună parte a vieții tale va începe în ziua în care decizi că ești pe cont propriu și că nu trebuie să te bazezi pe nimeni sau, și mai important, să dai vină pe nimeni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.