Setari Cookie-uri

5 Lucruri pe care le vei învăța înainte de a găsi fericirea

Chiar dacă suntem atât de diferiți, se pare că toți suntem aici pentru a realiza aceste adevăruri, în felul nostru, în timpul nostru.

Fiecare persoană este pe drumul său în viață încercând să își găsească fericirea.

În fiecare zi încercăm să înțelegem mai bine care este sensul vieții noastre. Ne străduim să descoperim calitățile noastre, darurile noastre și să ne eliberăm de toată tristețea și suferința.

foto interior si prima pagina: Jozef Klopacka, Shutterstock

Chiar dacă suntem atât de diferiți, se pare că toți suntem aici pentru a realiza aceste adevăruri, în felul nostru, în timpul nostru. Și, odată ce rezonam cu acestea pe deplin, nu doar din punct de vedere intelectual, ci și din punct de vedere emoțional și spiritual, suntem capabili să găsim fericirea și pacea pe care le căutăm.

Iată ce vei învăța înainte de a găsi fericirea:

Citește și:

1. Este imposibil ca altcineva să te definească

Ești de nedefinit. Ești unică. Tu ești singura persoană din această lume care știe să spună cine ești tu. Circumstanțele și opiniile altora vă pot defini doar dacă le permiți. Nu oferi puterea și magia esenței tale, concentrându-te pe situațiile negative din viața ta sau pe cuvintele negative ale altor oameni.

2. Te-ai născut cu tot ce îți trebuie

Nu există nimic care să îți lipsească. Nu trebuie să devii mai mult, să fii mai mult, să faci mai mult și să obții mai mult. Eșit întreagă și completă și ai fost înzestrată cu orice talent și înțelegere de care ai nevoie pentru a te dezvolta în această lume. Singura ta sarcină este să accepți acest adevăr și apoi să îi permiți să se desfășoare. Unele daruri nu sunt descoperite decât mai târziu în viață. Unele intuiții devin clare în momentul în care ai experiențele de viață care dezvăluie o astfel de înțelepciune din interiorul tău. Ai încredere în tine.

Citește și:

3. Nu ești definită de gândurile tale

Mintea ta nu te definește și nici nu te controlează. Nu îi aparții ei. De îndată ce recunoști acest lucru, urmărindu-ți gândurile ca un observator terț intrigat, vei reuși să te distanțezi de aceste gânduri și, prin urmare, nu vei mai fi identificată de acestea sau nici nu vei mai fi înrobită de ele.

4. Trecutul și viitorul nu există

Acum este momentul. Trecutul este doar o amintire. Viitorul este o proiecție a minții. Poți alege să stai înapoi în trecut pentru învățare și reflecție plină de bucurie. Poți alege să trăiești în viitor pentru o vizualizare și o planificare ca la carte. Cu toate acestea, ori de câte ori mintea ta plutește departe spre trecut sau spre viitor în scopuri negative, îți sufoci capacitatea de a prospera în singurul moment în care viața ta chiar există... ACUM. Trecutul și viitorul nu există. Simte libertatea din acest adevăr.

Citește și:

5. Provocările sunt cadouri pentru creșterea ta

Fără provocări nu îți poți debloca întregul potențial. Obstacolele reprezintă oportunități de creștere. Cum îți poți demonstra voința și puterea dacă rezolvarea ta nu a fost niciodată testată? Cum poți să devii un model de urmat dacă nu te-ai confruntat niciodată cu ceva dificil? Știind că există un scop mai mare în vremurile întunecate este ceea ce te face să fii liniștită în mijlocul acestor furtuni.

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.