Setari Cookie-uri

26 August, Luna Plină în Pești. Este timpul să facem ordine în viețile noastre

Pe data de 26 august vom avea Luna Plină în semnul Pești. Această perioadă ne poate inspira să facem ordine pe toate planurile vieții, să ne asumăm mai multă responsabilitate în relații sau să abordăm subiecte care încă ne rănesc astfel încât să le rezolvăm odată pentru totdeauna. 

Cum te va afecta Luna Plină din Pești în funcție de zodia în care te-ai născut?

Pe data de 26 august vom avea Luna Plină în semnul Pești. Această perioadă ne poate inspira să facem ordine pe toate planurile vieții, să ne asumăm mai multă responsabilitate în relații sau să abordăm subiecte care încă ne rănesc astfel încât să le rezolvăm odată pentru totdeauna.

foto interior si prima pagina: Anton27, Shutterstock

Află cum te va afecta Luna Plină din Pești în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut:

Berbec

Visurile tale vor deveni mai vii și imaginația va curge prin tine la nivel spiritual. Te poți aștepta să descoperi adevăruri frumoase care îți schimbă întreaga perspectivă asupra viitorului, ajutându-te să faci planuri serioase pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Citește și:

Taur

Este timpul să te pregătești pentru a îți îndrepta atenția asupra relației pe care o ai cu oamenii foarte apropiați, cu care îți petreci majoritatea timpului. Pe plan sentimental este posibil ca partenerul de cuplu să îți propună să faceți pasul cel mare; în cazul în care ești singură, ai ocazia să întâlnești pe cineva interesant.

Gemeni

Ești mulțumită de locul de muncă pe care îl ai? Ești pregătită să faci următorul pas către atingerea visurilor tale? În această perioadă ai ocazia să descoperi noi niveluri de succes în destinul tău. Este timpul să nu mai asculți sfaturile oamenilor din jurult au și să te lași condusă de intuiție.

Rac

Ești pe cale să te îmbărci în călătoria vieții tale. Luna plină din Pești este în casa aventurii și a experiențelor, așadar acesta este un moment foarte potrivit pentru a profita de concediu și a te relaxa. Pregătește-te pentru momente extraordinar de frumoase, aproape magice.

Citește și:

Leu

Ceva întunecat, misterios și aproape sexy va înflori în lumea ta. Important este să îți îndrepți atenția asupra vieții sentimentale deoarece urmează câteva schimbări la care nici nu te aștepți. În cazul în care ești singură, acum ai ocazia să îți întâlnești sufletul pereche.

Fecioară

Pe măsură ce Lună plină din Pești ajunge în cea de-a șaptea casa, Casa Parteneriatelor, poți descoperi ceva frumos în viața de cuplu. Este posibil să duci relația sentimentală la nivelul următor. Poate că va fi timpul să te concentrezi și pe iubirea de sine. Indiferent de situație, ce se întâmplă acum în viața ta îți va umple inima de compasiune și iubire.

Balanță

Acesta este un moment foarte bun pentru a îți rezolva problemele din trecut încât să îngropi toate acele amintiri dureroase care nu îți dădeau pace. Este timpul să scapi de toate energiile negative și să îți reorganizezi viitorul. Această Lună plină îți permite să te concentrezi mai mult asupra emoțiilor și sentimentelor tale.

Citește și:

Scorpion

Nu există nicio îndoială că această Lună plină din Pești vine cu inspirație pentru latura ta artistică; ești înclinată să creezi, să faci planuri, să vii cu idei. De asemenea, înveți să te bucuri mai mult de lucrurile simple din viața ta deoarece simți că acestea îți aduc cea mai mare inspirație.

Săgetător

Pe măsură ce Lună plină din Pești strălucește în Casa Familiei, simți nevoia să petreci mai mult timp alături de oamenii dragi din viața ta. Este posibil ca în această perioadă să încerci să comunici mai deschis și chiar să rezolvi câteva conflicte care te țin pe loc și nu îți permiți să te dezvolți ca persoana.

Capricorn

Cuvintele frumoase și ideile inteligente aproape că vor zbura prin mintea ta în această perioadă. Îți este foarte ușor să comunici cu oamenii din jurul tău deoarece reușești să te exprimi într-un moc foarte autentic și pe înțelesul tuturor. Pe plan sentimental, pregătește-te pentru momente cu adevărat speciale.

Citește și:

Vărsător

Pe măsură ce Lună plină din Pești trece prin Casa Finanțelor, este timpul să te pregătești să începi câteva proiecte interesante pe plan profesional care îți vor aduce beneficii majore nu doar în carieră, ci și în ceea ce privește viața financiară. Ești motivată sa prosperi.

Pești

Această Lună plină te va schimba radical pe toate planurile: minte, trup și suflet. Este posibil ca această perioadă să îți ofere șansa să privești adânc în inima ta și să descoperi adevăruri frumoase despre identitatea ta. În relațiile pe care le ai cu oamenii din jurul tău, pot apărea câteva schimbări importante.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.