Setari Cookie-uri

Trei lucruri pe care să nu i le spui niciodată unui tip (mai ales la prima întâlnire)

Expertul în relații Matthew Hussey a făcut o listă cu trei lucruri pe care să nu i le spui niciodată unui tip.

Deși bărbații sunt ființe vizuale, și cuvintele au un impact major asupra lor. Felul în care le vorbești și ce anume le vorbești - mai ales în condițiile în care multă lume deschide gura înainte să gândească, te poate face mai atrăgătoare sau din contră. Expertul în relații Matthew Hussey a făcut o listă cu trei lucruri pe care să nu i le spui niciodată unui tip.

foto interior si prima pagina: nd3000 Shutterstock

1. Vaaai, ce drăguț!

Dacă ai ieșit cu un bărbat la o întâlnire și el începe să îți povestească despre reușitele sale profesionale sau despre nouă descoperire științifică pe care se pregătește să o breveteze, nu te comporta ca și cum ai fi văzut o rochie drăguță într-o vitrină. Adică, nu bate din palme și nu exclama, lăsând capul într-o parte, ca o școlăriță, ”Vaaai, ce drăguț!”
Nici un bărbat nu vrea să audă despre o activitate a sa sau un aspect al vieții sale pe care le ia foarte în serios că este....drăguț. Poți găsi alte adejective precum fascinant, interesant, extraordinar și, mai mult decât atât, îi poți pune întrebări care îi arate că l-ai urmărit cu atenție și că te interesează ceea ce face. Câteva idei ar fi ”cum ți-a venit ideea asta?”, ”cum te face să te simți”, ”cum crezi că se va schimba viața ta?”

Citește și:

2. Ești atât de nostim când dansezi

Poate că o știai pe asta sau o intuiai dar un mic semnal de aducere aminte nu strică niciodată, nu-i așa? Bărbaților, în afara situației în care sunt dansatori profesioniști, le este destul de greu să desfășoare o activitate atât de elegantă și grațioasă precum dansul într-un mod în care să arate bine. Sunt super conștienți despre asta prin urmare nu le zădărnici eforturile și speranțele spunându-le cât de nostimi sunt. Pentru tine, nostim poate avea o conotație pozitivă însă, în mod sigur, nu și pentru el. Dorința lui nu este să pară nostim în ochii tăi ci, mai degrabă, un bărbat seducător, pe care vei dori să îl inviți la tine la sfârșitul întâlnirii. O femeie nu își dorește să facă sex cu un bărbat nostim ci cu un bărbat sexy. Așa că spune-i cât de sexy este când dansează pentru a-l face să se manifeste în preajma ta într-un mod liber și lipsit de inhibiții.

Citește și:

3. Pe bune??? Nu pot să cred că nu ai văzut / citit / ascultat...

Poate că bărbatul cu care t întâlnești are atâta stăpânire de sine încât să nu încerce să pară altcineva decât cine este și să admită că nu a văzut sau ascultat sau citit ceva despre care a auzit toată lumea.

In loc să exclami ”Pe bune, nu pot să cred!”, dacă îți plac cu adevărat, adoptă o atitudine prietenoasă și spune-i că nu este o problemă. Ba chiar ți-ar plăcea să revezi acel film, spectacol sau concert împreună cu el.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.