Setari Cookie-uri

Ai răbdare. Furtuna va trece și totul va reveni la normal

Nu lua niciodată o decizie în momentele dificile. Nu face niciodată schimbări importante când treci printr-o situație delicată. Așteaptă. Ai răbdare. Furtuna va trece. Norii se vor risipi.

"Nu poţi face legătura dintre puncte privind înapoi. Întotdeauna privește înainte. Deci va trebui să ai credinţa că punctele se vor conecta cumva în viitor. Trebuie să crezi în ceva – în curajul tău, în destin, în viaţă, karma, orice." - spunea Steve Jobs.

foto interior si prima pagina: FCSCAFEINE Shutterstock

Nu lua niciodată o decizie în momentele dificile. Nu face niciodată schimbări importante când treci printr-o situație delicată. Așteaptă. Ai răbdare. Furtuna va trece. Norii se vor risipi.

O să te rog să înveți să ai răbdare. Dar nu un fel de răbdare care permite oamenilor să accepte să trăiască o viață plictisitoare și se așteaptă ca totul să le pice din cer.

O să te rog să înveți să ai răbdare. Acea răbdare care îți dă putere. Acea răbdare în care faci planuri, gândești strategii, pui la punct ideile tale astfel încât în momentul în care furtuna va trece tu să fii pregătită de acțiune.

Citește și:

Pe măsură ce timpul trece, în viața ta vor veni tot felul de provocări sau momente mai puțin frumoase. Iar uneori nu vei fi pregătită pentru a le face față. Și poate că te vei simți ciudat. Nepregătită. Că e mai bine să renunți. Că nu știi care este drumul pe care trebuie să mergi mai departe.

Când se întâmplă astfel de lucruri, este nevoie de o clipă (de o singură clipă) pentru a distruge totul. Nu face asta. În această clipă ești blocată între două alegeri. Poți decide că, indiferent de cât de mult ai lupta, va fi întotdeauna inutil și vei pune punct acum. Sau poți decide să ai răbdare, să nu renunți și să lupți chiar și cu morile de vânt. Poate vei găși acea idee strălucită pe care o cauzi de ani de zile.

Poți decide să ai încredere în tine. Sau poți decide să ai încredere în oamenii din jurul tău, să asculți, și să mai oferi o șansă.

Citește și:

În orice caz, există o singură clipă care poate schimba pentru totdeauna viața ta. O clipă care face diferența dintre ceea ce faci și ceea ce este de făcut. O clipă care te va salva dacă alegi să ai răbdare și să analizezi situația înainte de a lua o decizie atât de importantă sau o clipă în care te grăbești și faci o alegere bazată pe emoțiile pe care le simți.

Ai răbdare.... Răbdarea va fi prietenul care îți va spune că în mâinile tale este puterea. Că acești nori negri vor trece și că va răsări și soarele pe strada ta. Că plictiseala, suferința, durerea, problemele... toate acestea vor dispărea și ele o dată cu furtuna care se află deasupra ta.

Nu renunța la visurile tale. Nu renunța la ceea ce iubești. Învață doar să ai răbdare. Un singur moment poate schimba o viață. Un singur moment te poate face să pierzi totul.

Citește și:

Vreau să înveți să ai această răbdare. Poate fi dificil, însă știu că poți. Știu că îți dorești să fii fericită.

Alegerea este doar în mâinile tale.

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.