Setari Cookie-uri

Nu uita! Îngerul tău păzitor este cu tine tot timpul

Poate că lucrurile nu ies așa cum îți dorești. Poate că trebuie să aștepți mai mult decât îți dorești. Însă într-o zi, când te aștepți cel mai puțin, lucrurile se vor întâmpla în cel mai bun mod posibil. 

Știu că ai încercat tot ce credeai că este mai bine pentru tine. Știu că sunt momente în care simți că nu faci suficient. Și mai știu că ai obosit.

Te-ai săturat să încerci să împlineșți așteptările celor din jurul tău, în timp ce ei nici nu îți apreciază eforturile. Te-ai săturat să urmăreșți acele obiective care întotdeauna par atât de departe indiferent de cât de mult ai avansa către ele, încercând să le atingi.

Te-ai săturat să alergi după oameni, însă cu cât îi ții mai aproape de tine, cu atât ei mai mult se indeparteaza? Te-ai săturat să iubeșți persoana greșită? Te-ai săturat să cauți iubirea care parcă nu există?

Știu că eșți obosită. Știu că nu mai poți. Atâtea respingeri, eșecuri și dezamăgiri. Dar, dacă ai uitat, vreau să îți amintesc cel mai important lucru pe care trebuie să îl știi. Dumnezeu este întotdeauna cu tine pe acest drum. Îngerul tău păzitor nu te va părăsi niciodată.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Mike H, Shutterstock

Indiferent de punctul în care ești acum în viață, vreau doar să îți amintești că nu ești singură. Cineva este întotdeauna alături de ține. El îți aude rugăciunile și îți cunoaște luptele. El știe cât de greu îți este. El înțelege când spui că nu mai poți.

Gândește-te că el va avea mereu grijă de sufletul tău, chiar și atunci când nu îi ceri ajutorul. El este mai aproape decât crezi și este cel mai bun protector.

Poate că lucrurile nu ies așa cum îți dorești. Poate că trebuie să aștepți mai mult decât îți dorești. Însă într-o zi, când te aștepți cel mai puțin, lucrurile se vor întâmpla în cel mai bun mod posibil.

Citește și:

El nu îți împlinește visurile când vrei tu, ci la momentul potrivit, atunci când eșți pregătită pentru ele. Atunci când vei cunoaște adevăratul sens la răbdării și perseverenței. El vrea că tu să crești, să fii mai puternică, să înveți să ai mai multă încredere în tine.

Când îți îndrepți atenția către el în rugăciunile tale, înțelege că nu îți poate oferi tot ce îți doreșți, însă cu siguranță va face ca acest drum prin viață să fie unul minunat. El îți va oferi rabdarea și tăria de care ai nevoie în momentele în care ai parte de furtună.

El este cel care te va îndruma întotdeauna pe calea cea dreaptă, te va convinge să îți păstrezi curajul și te va lua de mână ori de câte ori te vei simți pierdută. El te va convinge să îi ierți pe cei care te-au făcut să suferi. El te va face să crezi că după greutăți vine și fericirea.

Citește și:

Este în regulă dacă ești supărată pe el pentru că știu că durerea ta este insuportabilă, însă nu îți pierde credința. Gândește-te că poate ce îți dorești acum nu este potrivit pentru ține. El știe ce este mai bine pentru tine.

În timp ce lupți acum cu problemele tale, amintește-ți că el privește și este mândru de munca ta. Mai devreme sau mai târziu îți va oferi ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna.

Până atunci, când simți că lupți cu morile de vânt, gândește-te că îngerul tău păzitor este alături de ține... și că nu te va părăsi niciodată.

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.