Setari Cookie-uri

Poveste veche de sute de ani: Viața e ușoară, nu-ți face griji

Trăia odată o fată care putea face orice își dorea în această lume. Tot ce trebuia să facă era să aleagă ceva și să se concentreze asupra acelui lucru.

Numai cu inima poti vedea limpede.

Trăia odată o fată care putea face orice își dorea în această lume. Tot ce trebuia să facă era să aleagă ceva și să se concentreze asupra acelui lucru. Într-o zi, ea s-a așezat în fața unei pânze goale și a început să picteze. Fiecare linie trasată era tot mai frumoasă decât precedentă. Lucra încet și cu grație pentru a realiza o capodoperă impecabilă. Când a terminat de pictat, s-a uitat cu mândrie la opera ei și a zâmbit.

Era evident că Universul, norii și stelele aveau întotdeauna grijă de ea. Această fată avea un dar. Era o artistă desăvârșită. Iar ea știa asta. Simțea cu fiecare respirație că este unică.

foto interior si prima pagina: Evgen Tomynets, Shutterstock

Citește și:

După câteva minute de la terminarea picturii, a devenit anxioasă și s-a ridicat brusc. Și-a dat seama că avea abilitatea de a face orice își dorea în această lume, iar ea își pierdea timp prețios jucându-se cu vopsea pe o bucată de pânză.

Inima ei simțea că există mult mai multe lucruri de făcut și văzut în această lume. Atât de multe opțiuni. În acel moment simțea că pictura nu era un mod de a trăi, ci mai degrabă o pierdere de timp. Așa că a aruncat o ultimă privire asupra tabloului din fața ei și a ieșit din casă. În timp ce mergea, se gândea că până acum și-a irosit viața... apoi mergea și mai repede încercând să recupereze ceva demult pierdut.

În timp ce mergea, nu observa norii și stelele de pe cer care încercau să îi fie ghid pentru că era mult prea ocupată cu luarea unei decizii importante: din atâtea posibilități trebuia să aleagă un singur lucru de făcut în această viață. Să practice medicina? Sau să devină arhitect? Sau profesoară? Nu știa ce să mai facă.

Citește și:

25 de ani mai târziu, fata a început să plângă. Și-a dat seama că se plimba de atâta vreme și că de-a lungul anilor ea devenise entuziasmată de tot își dorea să facă - de nenumăratele posibilități - și nu reușise să facă nimic altceva. Și, în cele din urmă, și-a dat seama că viața nu are legătură cu posibilitățile - pentru că orice este posibil. Viața este despre a lua o decizie... o decizie care să te facă să simți că trăiești.

Fata, care acum era o femeie în toată firea, a cumpărat pânze curate și vopsele dintr-un magazin... și a început să picteze. Cu fiecare linie trasată tabloul devenea tot mai clar. Zâmbea întruna. Despre asta era viața. Și nu se mai oprea din pictat. Picta zi și noapte. Și-a dat seama că, în cele din urmă, a luat o decizie. Aceea de a face ceea ce îi liniștea și îi bucura sufletul. Și îi mai rămâneau ani mulți pentru a se bucura de magia vieții.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.