Setari Cookie-uri

Nu suferi. Orice final are un nou început

Acesta este un sfârșit și este important să îți iei timpul necesar. Însă gândește-te la această întâmplare ca la apusul tău - ai parte de un apus superb, minunat, profund. 

Finalurile sunt dificile. Pentru orice persoană.

Sunt înfricoșătoare pentru că totul este atât de inconfortabil, iar noi ne temem de necunoscut. Ne dăm seama că suntem încântați și, în același timp înspăimântați, pentru viitor. Este o avalanșă de emoții cu care să jonglăm.

Ceea ce părăseșți te-a definit la un moment dat. Ți-a luminat zilele întunecate, iar acum îți este teamă că această lumină să nu dispară pentru că nu știi cum ar arăta viața ta fără ea.

Din nou și din nou... te temi de necunoscut.

foto interior si prima pagina: TaraPatta Shutterstock

Însă gândește-te la această tranziție așa cum te-ai gândi la lumina unui oraș. În timpul zilei, reușeșți să vezi tot din jurul tău datorită soarelui. Nu există niciun motiv să îți fie frică deoarece știi la ce să te aștepți.

Citește și:

Însă, fie că eșți pregătită sau nu, spre seară cerul începe să se schimbe. Dintr-o dată ceea ce era luminos, albastru strălucitor devine portocaliu... un apus de soare purpuriu. Cu sau fără permisiunea ta, cerul s-a schimbat. Soarele care ți-a luminat până acum pașii coboară tot mai mult. Și, într-un singur moment, dispare.

Iar tu începi să vezi luminile orașului.

Acele stele magice, multicolore de pe pământ care înlocuiesc soarele mare și strălucitor. Încă există lumina, numai că acum arată puțin diferit.

În loc de o minge mare și strălucitoare care să te ghideze, poți alege dintr-un milion de lumini minuscule (de la farurile mașinilor la felinare sau la luminile vitrinelor) să te conducă pe un număr infinit de cai.

Aceste lumini mai mici nu vor arăta totul imediat pentru că nu mai ai nevoie să vezi totul. Însă ele sunt incredibil de frumoase.

Citește și:

Gândește-te la toate cele mai importante lucruri care urmează să ți se întâmple, la toate oportunitățile care te așteaptă. Gândește-te că acum ai ocazia să îți urmezi visurile, să ieși din zona de confort și să alegi drumurile pe care vrei să mergi.

Acesta este doar începutul.

Lăsând în urmă acest drum în care te simțeai în siguranță este foarte dificil. Însă dacă nu pleci acum... cum vei urma vreodată lumina orașului spre marile aventuri pe care viața le-a pregătit pentru tine?

Viața este uimitoare pentru că, indiferent de ce se întâmplă acum, noi oamenii avem superputerea speranței.

Orice se poate întâmpla.

Astăzi va trebui să îți iei rămas bun, dar poate că mâine va fi cea mai bună zi din viața ta.

Citește și:

Acesta este un sfârșit și este important să îți iei timpul necesar. Însă gândește-te la această întâmplare ca la apusul tău - ai parte de un apus superb, minunat, profund.

Și alege să ai speranța pentru că nu știi niciodată ce s-ar putea întâmpla când vei vedea acele lumini ale orașului.

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.