Setari Cookie-uri

Trei ponturi pentru a flirta cu succes de la expertul în relații Matthew Hussey

Dacă ești singură, acesta poate fi momentul potrivit să îți pui în valoare feminintatea și, cine știe, poate chiar să îl găsești pe ”El”.

Deși august se apropie cu pași repezi de sfârșit, vara încă nu s-a terminat. Din contră, urmând ciclul natural, ne putem bucura de ea până la echinocțiul de toamnă de după jumătatea lunii septembrie. Dacă ești singură, acesta poate fi momentul potrivit să îți pui în valoare feminintatea și, cine știe, poate chiar să îl găsești pe ”El”. Așadar, fă-te frumoasă, ieși în lume și nu ezita să flirtezi cu tipii care îți plac. Matthew Hussey te învață cum să o faci pentru a avea succes. Atenție, este vorba despre autenticitate.

foto interior si prima pagina: nd3000, Shutterstock

1. Privește-l mai mult. Femeile aruncă doar o privire tipului care le place și gata, cred că el și-a dat seama. ”Doamnelor, să vă spun un secret. Nu ne prindem atât de repede. Ne temem că am interpretat greșit privirea voastră, că vom veni la voi iar voi ne veți face să ne simțim ca niște ratați în fața prietenelor voastre.” Expertul în relații te sfătuiește să te uiți de patru ori mai mult la tipul care îți place decât crezi că este nevoie.

Citește și:

2. Spune-i ”Bună!”. Fie că stai lângă el sau treci pe lângă el iar privirile voatre se întâlnesc, nu te sfii să spui ”bună.” Chiar dacă doar îl șoptești sau doar te prefaci că îl spui. ”Asta arată că ești o femeie dulce, caldă, plăcută și, la fel ca primul pas, îl încurajează pe bărbat să înceapă să vorbească cu tine,”spune Matthew Hussey.

3. Manifestă-ți încântarea. Atunci când ai o întâlnire cu un bărbat, în loc să pozezi în regina de gheață care îi face o favoare, manifestă-ți încântarea și nerădarea de a te vedea cu el. La urma urmei, nu ai fi acceptat să îi dedici timpul și energia ta dacă nu ți-ai fi dorit asta, nu-i așa. Entuziasmul este contagios așadar cu cât mai mare este al tău cu atât mai mult îl vei stimula pe al lui făcându-l să asocieze imaginea ta cu o emoție extrem de pozitivă. Dacă este prima întâlnire, îi poți trimite un mesaj în care să îi scrii ”Abia aștept să ne vedem diseară.” Sau dacă v-ați mai văzut înainte, îi poți scrie: ”Trebuie să recunosc, abia aștept să te revăd diseară”. Aceste mesaje îl fac să realizeze că are de -a face nu doar cu o femeie caldă și plăcută dar, în special, autentică.

Citește și:

Matthw Hussey avertizează că jocurile de tip ”Mă las greu” atrag din partea bărbaților jocuri similare. A fii conștientă de valoarea ta și a impune respect și admirație în mod natural reprezintă cu totul altceva. La sfârșitul acestui articol, am o întrebare pentru tine. Tu ce metode de flirt folosești cu succes?

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.