Soarele apune pentru a încheia ziua. Noaptea cade peste cer ca o pătură, lăsând că toate stelele să strălucească și să readucă speranța. Ultimele 24 de ore au fost incredibile. Ai zâmbit, ai plâns, ai râs, ai făcut greșeli, ai rănit, ai iubit.... însă toate aceste momente au dispărut. În curând urmează o nouă zi. Cum alegi să o trăieșți?

Întunericul serii aduce un sfârșit și, totuși, un început. Ce este vechi este în trecut, ce este nou urmează să se întâmple. Există atât de multă libertate pentru tine, poți face tot ce îți dorești.

foto interior si prima pagina: Sergey Voevodin Shutterstock

A murit un vis... însă ai pregătit un alt vis pentru ziua de mâine?

Eliberează-te de trecut. De dezamăgiri, probleme, stres, anxietate, griji și greutăți. Ești acum... cu sentimente, emoții, încredere și visuri. Ai șansa la un nou început, profită de ea și nu te da bătută.

Ia-o de la capăt.

Aceasta este șansa ta. Și este un moment atât de simplu și de puternic pe care de multe ori ajungi să îl uiți. Uneori ești prinsă în ceea ce s-a întâmplat încât uiți că ai întotdeauna posibilitatea de a începe un alt drum. Eșți concentrată asupra emoțiilor pe care le simți, asupra problemelor pe care le ai, asupra oamenilor și ce ar putea spune, asupra tuturor factorilor pe care nici măcar nu îi poți controla și uiți să îți reamintești de puterea pe care o ai - încetinește, respiră, schimbă-ți perspectiva și ia-o de la capăt.

Visul nou îți poate pune din nou zâmbetul pe buze. Îți poate aduce speranță. Însă de multe ori nu reușești să îți amintești că un vis nou poate apărea în orice moment. Se poate întâmpla când simți că nu mai poți, când inima ta este frântă, când sufletul tău plânge de durere, când totul în jur se destramă. Se poate întâmpla când ești speriată, când nu îți mai găsești locul sau când vine noaptea și alegi să lași deoparte toate momentele mici ale zilei care te-au ținut înapoi.

Eliberează-te de tot și ia-o de la capăt.

Cât de des te opreșți în mod conștient și analizezi ce se întâmplă în viața ta încât să renunți la lucrurile care nu contează pentru tine? Cât de des alegi să închizi ochii, să te rogi, să respiri, să decizi să lași trecutul în spate așteptând cu nerăbdare viitorul?

Cât de des renunți la toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale de teama de a nu fi rănită? Cât de des te gândești că poți mai mult... mult mai mult?

Fiecare zi este o nouă oportunitate pentru tine. De ce îți este atât de frică să profiți de ea? De ce eziți, de ce aduci cu tine toată durerea de ieri? De ce te convingi că nu meriți o nouă șansă, un nou început? De ce ții cu dinții de trecut?

Lasă totul în spate și visează cu ochii deschiși. Acum este momentul să trăiești viața pe care ți-o dorești. Expiră și lasă ca durerea să îți părăsească sufletul și să danseze cu stelele. Mâine este o nouă zi. Soarele va străluci puternic pentru tine.

Eliberează-te de tot ce a fost și de tot ce te sperie. Și ia-o de la capăt la prima lumina a zorilor.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: