Setari Cookie-uri

Cele 3 zodii norocoase în iubire în luna septembrie 2018

Te vei îndrăgosti astăzi? Horoscopul iubirii îți dezvăluie toate secretele. Iată care sunt cele 3 zodii norocoase în iubire în luna septembrie 2018.

Ce planuri au astrele pentru relațiile sentimentale în prima lună de toamnă a anului 2018? Horoscopul iubirii poate fi folosit ca un ghid pentru a descoperi când vei găsi dragostea, precum și care sunt semnele potrivite pentru a trăi cea mai frumoasă relație de iubire din intreaga ta viață. Te vei îndrăgosti astăzi? Horoscopul iubirii îți dezvăluie toate secretele.

foto interior si prima pagina: Gorbash Varvara, Shutterstock

Iată care sunt cele 3 zodii norocoase în iubire în luna septembrie 2018

Leu - Ieși din zona de confort

Ești foarte pasională în acest început de toamnă și ești mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, atrăgând în viața ta persoanele potrivite la momentul potrivit. Poți experimenta dragostea în toate formele ei multiple dar, în orice caz, nu vei putea evita iubirea adevărată.

Citește și:

Pe plan sentimental lucrurile merg perfect în această perioadă. Este posibil să simți nevoia să ieși din zona de confort și să pui capăt rutinii pe care ai trăit-o în ultimele săptămâni de vară. Pentru a păstra un aer interesant și ușor aventurier în relația ta, încearcă să experimentezi lucruri noi și frumoase.

Compatibilitate:

Gemeni - există o legătură foarte specială între tine și persoanele din zodia Gemeni în această perioada.

Din nefericire, nu se poate vorbi despre compatibilitate între tine și o persoană din zodia Fecioară. Comunicarea nu este posibilă între voi.

Săgetător - Totul va funcționa în cele din urmă

Nu mai sta pe margine, privind pasivă la tot ce se întâmplă în jurul tău. În această perioadă este șansa ta să strălucești. Este șansa ta să simți că trăiești. Este șansa ta să fii din nou fericită.

Citește și:

Este posibil ca prietenii sau oamenii la care ții foarte mult să nu aprobe alegerile pe care le faci în ceea ce privește viața sentimentală, însă nu îți face griji, în cele din urmă își vor da seama că greșesc și vor încerca să te sprijine indiferent de deciziile pe care le iei.

Un lucru foarte important pe care trebuie să îl știi dacă mergi pe un drum nou alături de o persoană nouă: evită gelozia deoarece poate distruge ceva ce începe foarte frumos și are o șansă uriașă să devină o relație de lungă durată. Ai încredere în partenerul de cuplu și oferă-i libertatea de care are nevoie.

Compatibilitate:

Leu - Un cuplu cu adevărat special. Împreună veți stârni invidia prietenilor tăi.

Din nefericire, nu se poate vorbi despre compatibilitate între tine și o persoană din zodia Taur. Este aproape imposibil să te înțelegi cu un Taur în această toamnă.

Citește și:

Fecioară - Privește doar înainte

Acesta este anotimpul iubirii pentru tine. O relație actuală va continuă să meargă foarte bine. În cazul în care ești singură, ai ocazia să întâlnești dragostea vieții tale întâmplător pe stradă. Acest moment te va schimba radical și te va face să vezi întregul tău viitor cu alți ochi.

Astrele te sfătuiesc să ai încredere în partenerul de cuplu. Chiar dacă uneori vor fi momente dificile pe care va trebui să le depășiți împreună, veți rămâne la fel de fericiți. Important este să vă respectați și să vă iubiți reciproc. De asemenea, este foarte important să nu vă opuneți schimbărilor; lăsați ca timpul să își joace cartea și vedeți încotro vă duce.

Citește și:

Compatibilitate:

Pești - loialitatea și sprijinul unei persoane din Pești te va ajuta să depășești momentele grele.

Din nefericire, nu se poate vorbi despre compatibilitate între tine și o persoană din zodia Balanță. Oricât ați încerca, nu veți ajunge niciodată la un comun acord.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.